Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 10. oktober 2009 kl 21.25 Film: Utan sjølvtillit

Slipp udyret løs!

Jon Heder spiller Roger, en fortvilet New York City parkeringsvakt som plages av dårlig selvtillit. (Foto: Dimension Films)
Jon Heder spiller Roger, en fortvilet New York City parkeringsvakt som plages av dårlig selvtillit. (Foto: Dimension Films)
Stakkars Roger¨. Han er så engstelig og naiv at han virkelig trenger hjelp for å slippe å bli mobbet av naboer og kolleger, og ikke minst til å tørre å sjekke opp Amanda.

Løsningen dukker opp i form av et selvtillitskurs ledet av den bøllete Dr. P. som bruker høyst tvilsomme metoder for å sette mot i sine pysete elever. Nøkkelen til suksess er å bli hensynsløs. Roger gjør fort framskritt; han tar kontakt med sin drømmekvinne, Amanda - men akkurat dét trigger konkurranseinstinktet i Dr. P. Nå har Roger skaffet seg en farlig rival.

"Utan sjøltillit" er basert på en populær britisk film fra 1960 som igjen er basert på romanene til Stephen Potter. Det ble også laget en tv-serie i Storbritannia på 70-tallet med den lange tittelen "Scool for Scoundrels or How to Win Without Actually Cheating"

Romantisk komedie fra, USA 2006. (11 år)
Originaltittel: School for Scoundrels
Produksjon: Dimension Films
Manus: Todd Phillips og Scot Armstrong
Regi: Todd Phillips
Med: Billy Bob Thornton, Jon Heder, Jacinda Barrett, Sarah Silverman og Ben Stiller.
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900