Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 27. november 2006 kl 23.10 Store studio

Festival-Toffen, Mina og Margreth Olin

Anne Lindmo og Per Sundnes er programledere i Store studio. (Foto: Fredrik Arff)
Anne Lindmo og Per Sundnes er programledere i Store studio. (Foto: Fredrik Arff)
Bookingsjef ved den nystartede Hovefestivalen, Toffen Gunnufsen, Mina Hadjian fra P3, Margreth Olin og suksessprodusentene i Stargate er gjestene i kveld. I tillegg kommer norske 120 days for å spille live.

Toffen Gunnufsen gikk fra jobben som festivalsjef for Quart til bookingsjef for den nystartede konkurrenten Hovefestivalen. Slikt blir det medieoppslag av.

Norge har fått sin første kvinnelige shock-jock. Mina Hadjian fra P3 er dama Kringkastingsrådet ikke fordrar, og i kveld kommer hun til Store studio for å forklare bakgrunnen for alt bråket.

I tillegg kommer den prisbelønte dokumentarfilmskaperen Margreth Olin. Hun har dratt ut i Oslos gater for å finne råstoffet til sin nye film om byens harde virkelighet. Der fant hun en venn for livet.

Og Per Sundnes har besøkt suksessprodusentene Stargate, nordmennene som gjør det skarpt i New York og topper listene med Beyoncés nye singel.

I tillegg kommer det norske rockebandet 120 days til Store studio for å spille live. De gjør det stort i England, og kanskje ser vi dem på Hovefestivalen neste år…?

Om programmet
Store studio er NRKs populærkulturelle mandagstalkshow. Anne Lindmo er fremdeles programleder, mens popreporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i popuniverset. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2006)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no