Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 12. oktober 2003 kl 22.00 God morgen, Miami

Boligjakt til besvær

Jake, den kjærlighetshungrende produsenten av tv-showet ”God morgen, Miami”, overtaler selskapets sjefsassistent til å hjelpe ham med å finne et nytt sted å bo.

Da slår det ned som lyn fra klar himmel: Tv-selskapets vakre frisør Dylan, som Jake er hemmelig forelsket i, tilbyr ham sin leilighet. Dermed kan hun flytte inn sammen med Jakes rival, frokost-tv-verten Gavin.

Jake går fortvilet med på arrangementet. Han påkaller alle onde makter og håper at samboerskapet vil resultere i katastrofe.

Imens strever tv-sjefen med å finne en passende anledning til å fortelle medprogramleder Lucia at det er noe ved henne som han er misfornøyd med.

Om serien
”God morgen, Miami” er signert David Kohan og Max Mutchnick som også står bak den prisbelønte serien ”Will & Grace”. Hovedpersonen er en ung og lovende tv-produsent, Jake Silver, som påtar seg en utfordrende jobb - å produsere USAs minst sette frokost-tv-show,”God morgen, Miami”.

Jake er forelsket i programmets søte frisør, Dylan Messinger. Med på kjøpet får Jake en nokså spesiell stab: en arrogant programleder, en selvopptatt medprogramleder, en ustabil værdame som egentlig er nonne - og ikke minst en uselvstendig tv-sjef og hans late og nevrotiske assistent.

Privat har Jake ellers en oppkjeftet bestemor, Claire, å handskes med. Hun er en dame i sin beste alder som elsker livet generelt og whisky spesielt.

Jake Silver (Mark Feuerstein), produsent
Claire (Suzanne Pleshette), Jakes bestemor
Frisør Dylan Messinger (Ashley Williams), frisør
Gavin Stone (Matt Letscher), programvert
Lucia Rojas Klein (Tessie Santiago), medprogramleder
Sister Brenda (Brooke Dillman), værdame
Frank Alfano (Jere Burns), tv-sjef
Penny (Constance Zimmer), tv-sjefens assistent

Amerikansk komiserie
Original tittel: Good Morning, Miami (sesong 1)
Produksjon: KoMut Entertainment Inc. i samarbeid med Warner Bros. Television (2002)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Hjemmeside