Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 19. januar 2009 kl 19.55 Si ja, bli min

Uvanlige frierier

Bente får et overraskende besøk av Terje, alias Max Mekker. (Foto: Storyteller)
Bente får et overraskende besøk av Terje, alias Max Mekker. (Foto: Storyteller)
Mens den ene velger å kle seg ut som en gammel helt fra barne-TV, okkuperer den andre en hel idrettshall. Kveldens to friere gir alt for at deres utkårede skal svare ja.

Det er Terje Holmen (43) og Silje Cathrine Falldalen (22) som er på frierfot. Forberedelsene er mange, og ting går ikke helt som planlagt. Vil de klare å gjennomføre frieriet?

Bandytrening
Silje vil overraske sin kjære Kim med et frieri på ettårsdagen. Siden Kim er en ivrig innebandyspiller, vil Silje fri i idrettshallen. Hun iscenesetter en trening for innebandylaget som alle lagkameratene er med på.

Og mens Kim spiller intetanende på den ene siden av forhenget, forvandler Silje den andre halvdelen til et romantisk rede. Borte er tjukkaser, sure sokker og svette vester. Igjen står Silje midt blant roser og levende lys – klar til å fri med både familie, venner og lagkamerater til stede.

Frir i barnehagen
Terje Holmen er kveldens andre frier, og er på jakt etter et Max Mekker-kostyme. Han ønsker å kle seg ut som den gamle helten i barne-TV når han skal fri til sin Bente.

Terje har nemlig planlagt å utføre frieriet i barnehagen der Bente jobber, akkompagnert av både sang og storband. Problemet er bare det at Terje aldri har sunget offentlig før, og nervene er i helspenn.

Om serien
"Si ja, bli min" er en serie for alle som har en ørliten romantiker i seg. I hvert program møter vi to nervøse friere som forbereder seg til å fri på en helt spesiell måte. Håpet er at den utkårede skal bli overrasket og frieriet uforglemmelig. Men klarer frierne å holde det hemmelig og organisere alt i tide?

Dette er en serie om det å ta sjanser. Å legge hjertet sitt på et fat foran et kamerateam samtidig som man spør både seg selv og seerne – vil min elskede si ja? Bak denne romantiske og nervepirrende serien står produsentene Erland Øverby og Rune Obrestad – kjent fra Campingliv, Sydenliv og Båtliv som alle har gått på NRK.

Norsk underholdningsserie i åtte deler (2008)
Produsert av: Storyteller Film og TV
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01/975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900