Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 11. november 2005 kl 19.55 Beat for beat

Skuespiller og sangfugl

Olav Stedje, Anne Gravyr Klykken, Marit Andreassen og Lars Bremnes er gjester hos Ivar Dyrhaug i
Olav Stedje, Anne Gravyr Klykken, Marit Andreassen og Lars Bremnes er gjester hos Ivar Dyrhaug i "Beat for beat" i kveld. (Foto: Erik Dyrhaug)
Marit Andreassen er for tiden svært aktuell i krimserien "Slangebæreren" på NRK. Her spiller hun kriminaletterforsker Cato Isaksens lavmælte ekskone. Fullt så lavmælt er hun trolig ikke i kveld, når hun må synge av full hals mot Olav Stedje og Anne Gravyr Klykken.

Med seg på sitt lag har Marit Andreassen fått kameraten Lars Bremnes. Disse to kjenner hverandre godt fra før og var senest å se i sommer da de opptrådte i Harstad kulturhus.
Lars Bremnes har tidligere spilt i band med Marit, og forestillingen deres er basert på hans musikk og hennes rystende historier…For tiden sysler de også med nye planer om et musikalsk samarbeid.

På det andre laget er trubaduren Olav Stedje, kjent for de fleste med godt over 20 års fartstid som artist. Han har tidligere vunnet Spellemannprisen og har også vært nominert flere ganger. For tiden går han svanger med en ny plate. I kveld er han på plass hos Ivar Dyrhaug for andre gang der han "vandrar saman" med Anne Gravyr Klykken. Klykken er sanglærer, og har i flere år hatt sin egen juleturné. Hun har også gitt ut albumet "Vintermåne" og går, i likhet med Olav, med planer om nok en plate. Anne Gravyr Klykken er spesielt glad i folkemusikk og norske viser.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80

Vises også i Nett-TV.