Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 19. mars 1999 kl 23.15 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)


NRK1 fredag 19. mars kl 23.15
Operasjon Big Sky (43:53)

Brudgom med kalde føtter

Det er duket for bryllup i kveldens episode av \"Operasjon Big Sky\". Jimbo skal gifte seg med den kreftsyke Jodie for å få omsorgsretten til hennes sønn Max. Men så får han kalde føtter.
Jimbo får plutselig panikk ved tanken på alle forpliktelsene han er i ferd med å ta på seg. Han får ansvaret både for en liten gutt og for en alvorlig syk kvinne. Er han virkelig rede til å gi slipp på sin sorgløse, uforpliktende tilværelse?
Chris er ute på nye oppdrag for agenten Lightfoot. Denne gang kommer de to i alvorlig konflikt over et vanskelig etisk dilemma.

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Sjefspiloten Chris Manning (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\") er blitt sjef for selskapet, som er overtatt av nye eiere etter at Lauren solgte og reiste sin vei.
Staben for øvrig består av fem piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. Scotty (Martin Henderson) er yngstemann på laget og Lexies trofaste beundrer. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame. Den livsglade Paula (Danielle Nuss) er sistemann på laget. Hun er ikke bare en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne.
NRK1 fredag kl 23.15

Bilde (via Scanpix/Data- tv/Internett)
Jimbo har fridd til Jodie for å få omsorgsretten til hennes sønn Max.

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
I rollene bl.a. Gary Sweet, Martin Henderson, Rhys Muldoon, Robyn Cruze, Danielle Nuss, Bille Brown, Tim Campbell og Peta Brady
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51