Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 14. august 2002 kl 19.30 Billetten

Mestermøte på Café Rampa

Mestere på hjemmebane: Gunn Karin Gjul og Trond Giske (NRK-foto)
Mestere på hjemmebane: Gunn Karin Gjul og Trond Giske (NRK-foto)
Politikerne Gunn Karin Gjul og Trond Giske gikk til topps i fjorårets serie. Sitter kunnskapen og taktikken godt nok til å hale i land årets mestertittel også?

Det blir mestermøte i ”Billetten” i kveld når forrige programs vinnere må slåss mot fjorårets mestere for å gå helt til topps. Stortingspolitikerne fra Sør-Trøndelag, Gunn Karin og Trond, spiller nærmest på hjemmebane når duellen utkjempes i Arbeiderpartibygda Hommelvik. Her har de begge mange venner, og de har også tilbrakt utallige timer på politiske møter i bygda.

Gunn Karin Gjul har hatt plass på Stortinget siden 1993, og er blant annet nestleder i Justiskomiteen. Trond Giske har sittet på Stortinget siden 1997, og var Kirke-, utdannings- og forskningsminister fra våren 2000 og frem til valget høsten 2001.

Om ”Billetten”
Spørreleken ”Billetten” sendes i år for fjerde gang. Deltakerne får seks oppgaver i hvert program, hvor det gjelder å kombinere elementer som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre, men som til sammen skal lede fram til et geografisk sted.

Som i fjor vil to tomannslag konkurrere mot hverandre i hvert program etter utslagsmetoden. Premien er en togbillett til hvor som helst i Norge, og en liten slump penger til reisekassa – avhengig av hvor mange poeng de tar. I hvert program kommer et nytt utfordrerlag til stasjonen, spennende mennesker som representerer ulike yrker og fagområder, men som har det til felles at de liker å reise – og ikke minst konkurrere.

Egenprodusert underholdning fra NRK Sør-Trøndelag
Programleder Viggo Valle
Prosjektleder Henning Skjæret
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf: 23 04 78 53

Bilde
Mestere på hjemmebane: Gunn Karin Gjul og Trond Giske (NRK-foto)