Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 8. juni 2000 kl 21.00 Hyperion Bay

Hyperion Bay (t)


NRK2 torsdag 8. juni kl 21.00
Hyperion Bay (3:17)

Tilbake til gamle dager

Etter å ha søkt råd hos Dennis går Trudy til anskaffelse av sin første PC. Nå møtes de til intime stunder på nettet.

Over nettet finner Trudy og Dennis tilbake til gamle dager. De deler barndomshemmeligheter og drømmer, og datamaskinen viser seg å være en glimrende investering for Trudy som har som mål å kapre Dennis. Selv om han treffer Trudy på nettsnakk, er Dennis fortsatt mest opptatt av kjæresten Jennifer. Han er nå på jakt etter et sted å bo i Hyperion Bay, og han inviterer Jennifer til å flytte inn sammen med han.

Trudys mann Nelson er imidlertid negativ til all teknologisk utvikling. Han synes Trudys PC er en både dyr og unyttig investering og ber henne returnere den.

Nick sliter fortsatt både med jobben og ekteskapet. Han bestemmer seg for å kjøpe en gammel drive in-kino og bygge den om til et leilighetskompleks, men faren Frank er svært negativ til prosjektet. I ekteskapet er det heller ikke mye støtte å få for Nick. Amy legger nemlig all skyld på Nick for at forholdet deres hangler.

Om serien
Dennis Sweeny (Mark-Paul Gosselaar) vokste opp i skyggen av sin utadvendte eldre bror Nick (Dylan Neal). Etter mange års rivalisering dem imellom forlot den sky og innesluttede lillebroren hjembyen Hyperion Bay. Flere år senere kommer han tilbake, totalt forandret, for å etablere sitt suksessfulle datafirma i hjembyen. Med datafirmaet lover han å gjenopplive byens døende økonomi.

Når familien og innbyggerne i Hyperion Bay møter igjen Dennis, er han blitt en selvsikker og suksessrik mann som også har en vakker kjæreste, Jennifer (Sydney Penny). Hjemkomsten skal imidlertid vise seg å bli alt annet enn problemfri. Storebror Nick har forandret seg til det verre siden high school. Han er ikke lenger fotballstjerne, familiebedriften hangler og ekteskapet med skolens vakreste, Amy, (Christina Moore), er i ferd med å gå i oppløsning. Når Dennis i tillegg returnerer som en suksessfull gründer, har Nick også mistet plassen som den ledende sønnen i familien.

NRK2 torsdag kl 21.00

Bilde
1. Trudy Tucker (Cassidy Rae) er svært interessert i Dennis Sweeny (Mark-Paul Gosselaar) .
2. Nick (Dylan Neal) og faren Frank (Raymond J. Barry) er uenig om bedriftens fremtid. (Foto. Warner Bros.)

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Hyperion Bay
I hovedrollene: Mark-Paul Gosselaar, Dylan Neal, Sydney Penny, Christina Moore og Christa Sauls.
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.