Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 1. februar 2005 kl 21.35 Den tredje vakten

Hevngjerrige Cruz

Politimannen Bosco må oppspore sin vettskremte bror før den hevngjerrige politikollegaen Cruz gjør det.

Bosco har handlet ut fra et tips fra broren, en tidligere narkoman som nå er rusfri. To rivaliserende bander selger ecstasy og ligger i krig. Sammen med Yokas forsøker Bosco å ordne opp.

Nå mener den ambisiøse Cruz å vite at Boscos bror er innblandet i nedskytingen av en politioffiser som senere døde av skadene, trass i at politimannen bar skuddsikker vest.

Cruz finner ut at bandemedlemmene bruker en type ammunisjon som kan gå gjennom pansrede kjøretøy.

Kim og Carlo
Etter det blodige skytedramaet i brannvernavdelingen er Kim og Carlos i ambulansegruppen sendt til psykiatrisk behandling. Motvillig forklarer de seg for psykiater Breene, men de har problemer med å feste tillit til henne.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet. Kim har vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskelig – kan de to politifolkene stole på hverandre? Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Hans måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.
Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: Family Ties – Part Two
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer

Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

LENKER
  • Les mer 
  • Les mer