Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 30. mars 2009 kl 22.15 Livet i Fagervik

Farvel til Fagervik

F.v. Annika (Maria Sid), Bernard (Lars Lind), den tiltalte bergingssjåføren (Göran Berlander) og Johan (Henrik Johansson) i rettssalen. (Foto: Tomaz Blanck, SVT)
F.v. Annika (Maria Sid), Bernard (Lars Lind), den tiltalte bergingssjåføren (Göran Berlander) og Johan (Henrik Johansson) i rettssalen. (Foto: Tomaz Blanck, SVT)
Vi er kommet til veis ende i den populære svenske serien "Livet i Fagervik". Men Sveriges Television går snart i gang med innspillingen av nye episoder.

I det siste avsnittet tar saken mot Annikas eksmann en alvorlig vending. Han har kjørt på Torunn med bergingsbilen, og blir tiltalt for drapsforsøk.

Johan skal forsvare ham i retten, og må legge opp en strategi for å vise at den særdeles ufordragelige mannen ikke er noen morder. Under rettssaken får han kjærkommen hjelp av faren Bernhard.

Og mens Lena drar alene på ferie med motorsykkelen, tar Ingvar over foreldrenes forretning og blir selveste bakeren i Fagervik.

Om serien
"Livet i Fagervik" er en varm og humørfylt dramaserie som ble en stor suksess på svensk fjernsyn høsten 2008. Handlingen kretser rundt et advokatkontor på et småsted i Sverige.

Hovedpersonene i serien er den unge advokaten Johan (Henrik Johansson) og hans resepsjonist Annika (Maria Sid). Johan vender tilbake til hjemstedet Fagervik på besøk etter endt utdanning, men oppholdet blir lenger enn planlagt når han må overta driften av farens advokatkontor. Her arbeider også Annika, en voksen kvinne med mye livserfaring og menneskekunnskap.

Johan og Annika har vidt forskjellig bakgrunn, men snart finner de hverandre på flere plan. Sammen utgjør de et uglamorøst radarpar som ordner opp i nabokrangler, skilsmissetvister, avsporede utdrikningslag og ungdom på skråplanet. Og etter hvert vokser det fram en stor kjærlighet mellom dem.

SVT går våren 2009 i gang med innspillingen av en ny sesong av serien.

Svensk dramaserie i 12 deler (2008)
Originaltittel: Livet i Fagervik
Basert på en idé av Mikael Syrén og Antonia Pyk
Regi: Harald Hamrell, Kjell Sundvall og Mikael Syrén
I rollene bl.a. Henrik Johansson, Maria Sid, Lars Lind, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Johannes Wanselow, Nadine Kirschon, Suzanna Dilber, Hanna Alström og Göran Berlander
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 951 00 299
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900