Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 27. juli 2004 kl 21.40 Kalde føtter

Veddeløp og ny romanse?

Pete (John Thomson) og Jo (Kimberley Joseph) finner tonen under en tur til travbanen. (Foto: Granada)
Pete (John Thomson) og Jo (Kimberley Joseph) finner tonen under en tur til travbanen. (Foto: Granada)
David vil finne den perfekte fødselsdagpresangen til Karen, og bestemmer seg for å gi henne en veddeløpshest. Dermed må hele gjengen til Chester for å se veddeløp. Samtidig forsøker Jo å lære Pete sjekkingens edle kunst.

På jakt etter den perfekte gave til Karen, drar David, Pete og Adam på en bilauksjon. Pete faller for fristelsen og kjøper seg en sportsbil, mens David bli inspirert av hesten på Ferrari-logoen. Han bestemmer seg for at en veddeløpshest må være det helt riktige for Karen.

Livet med raske biler tiltaler Adam, som låner Petes nye bil og forsøker å starte et jetset-liv etter å ha blitt avvist av Ramona.

Pete er fortsatt like tiltrukket av Jo, som forsøker å lære ham hvordan han skal behandle en dame. Etter hvert som de blir bedre kjent, må Jo revurdere situasjonen. Kanskje det er bedre å gå ut med Pete selv, isteden for å lære ham å gå ut med andre?

Om serien
Seerne kan glede seg til en sommer med den populære gjengen i "Kalde føtter". Det blir nemlig gjensyn med sesong 3, 4 og 5 av den britiske serien som gir en humoristisk og treffsikker skildring av det moderne parforhold og dets prøvelser.

I sentrum for handlingen står tre par i trettiårene som beveger seg gjennom kjærlighetens minefelt. De vingler mellom drømmen om ekteskap og barn på den ene siden, og angsten for forpliktelser og kvelende hjemmehygge på den andre.

Parene består av Rachel (Helen Baxendale) og Adam (James Nesbitt), Jenny (Fay Ripley) og Pete (John Thomson) og Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst).

Serien har fått mye oppmerksomhet og begeistrede kritikker i hjemlandet. Fremragende manus og skuespillerprestasjoner samt en sylskarp kombinasjon av humor og gjenkjennelige situasjoner, er blant kvalitetene som er trukket fram i britisk presse.

Britisk komedie
Originaltittel: Cold Feet 4
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley, Robert Bathurst og Hermione Norris
Manus: Mike Bullen og David Nicholls
Regi, ep. 1-3: Tim Whitby, 4-6: Paul Kousoulides og 7-8: Cairan Donnelly
Produksjon: Granada Television
Pressekontakt: Hilde Ljøen(23 04 72 36)