Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 21. desember 2000 kl 22.00 Madonna i Stockholm

Madonna i Stockholm (ttv)

NRK1 torsdag 21. desember kl 22.00
Madonna i Stockholm

Fornøyd med livet

For andre gang på to år fikk NRKs Per Sundnes audiens hos nå gifteklare Madonna. Som tidenes mestselgende kvinnelige artist forteller en opplagt popstjerne blant annet om hemmelighetene bak sin suksess, og om noen av sine arbeidsmetoder. - Jeg er fornøyd med livet, sier Madonna.

Hvordan klarer kvinnen, som deler førsteplassen over verdens rikeste popstjerner med Paul McCartney, fremdeles å holde seg på toppen av listene verden over? En hyggelig og opplagt Madonna forteller om hvordan hun arbeider, og hvordan hun plukker talentene hun samarbeider med. Har hun et businesstalent? Eller er hennes 6 milliarder i banken bare flaks?

- Prisutdelinger betyr ikke all verden for meg lenger, men jeg er glad for at folk liker musikken min og setter pris på arbeidet mitt, sier Madonna. - Jeg er svært fornøyd med livet om dagen, det går bra på de fleste fronter, og jeg må si jeg er lykkelig. Selvfølgelig finnes det ting å klage over, men jeg gidder ikke å lete etter dem.

Om albumet \"Music\"
Sitt nyeste album \"Music\" kommenterer hun slik: - Det er viktig for meg å ikke gjenta meg selv. Jeg hadde skrevet ni låter, og da jeg hørte gjennom dem, fant jeg ut at de lignet for mye på det forrige albumet, \"Ray of Light\". Dermed forkastet jeg alt og begynte på nytt.

Å lage en låt begynner gjerne med at Madonna enten hører en strofe eller et musikkstykke, og så spinner hun videre på det. Andre ganger kan hun høre en liten melodi inne i hodet sitt.

- Det er selvfølgelig spennende med elektroniske hjelpemidler og samples, men selve musikken er like viktig som den alltid har vært. Jeg er avhengig av gode musikere som kan fullføre sangen og gjøre noe ut av den. Først nå har jeg begynt å ta gitartimer, jeg har aldri spilt selv før. Men jeg har blitt mer rutinert og bedre på å skrive tekster. Jeg trenger ikke lenger forberede meg like grundig før jeg går i studio, sier Madonna.

NRK1 torsdag kl 22.00

Egenproduksjon fra NRK Underholdningsavdelingen
Intervjuer: Per Sundnes
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956 (anne.bekkevold@nrk.no)