Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 31. oktober 2005 kl 20.55 Little Britain

Gøy på landet – og andre steder

Harvey og forloveden er i gang med bryllupsforeberedelser (Foto: BBC Three)
Harvey og forloveden er i gang med bryllupsforeberedelser (Foto: BBC Three)
Vicky Pollard prøver å lure seg inn på en konsert med Blazin’ Squad. Daffyd reagerer med avsky når barjenta Myfanwy gifter seg med jentekjæresten Rhiannon. Lou og Andy tar et slag bowling.

Transvestittene Florence og Emily er også interessert i litt fysisk aktivitet. De konsentrerer seg om tennis - et meget feminint spill med baller. Kenny Craig har fått en venninne, mens Harvey blir sulten når han og forloveden møter til bryllupsforberedelser.

Gjesteopptreden
Jon Culshaw fra BBC-serien "Dead Ringers" gjør en gjesteopptreden som Andrew Lloyd Webber. Musikal-mogulen prøver å overtale Tiny Dennis Waterman til å spille hovedrollen i det neste showet hans, "Bergerac – the musical".

Om serien
Little Britain er opprinnelig en svært populær radioserie som BBC nå har laget fjernsyn av. Seerne inviteres med på en ellevill oppdagerferd på de britiske øyer. Det sørger komikerne Matt Lucas og David Walliams for. Disse to spiller så å si samtlige roller.

Vi blir med på en begivenhetsrik reise til det skotske høylandet, gjennom Wales og den rolige engelske landsbygda til de noe mindre rolige bydelene i de store byene. Og persongalleriet er mangfoldig. Her er et lite utvalg: Daffyd er den eneste homofile i landsbyen – og sånn skal det også være hvis han får bestemme. Marjorie Dawes er en slankeekspert med tvilsomme metoder, og skolejenta Vicky Pollard er alle læreres og sosialarbeideres skrekk. Transvestitten Emily og folk i Downing Street nummer 10 er også med i persongalleriet, samt de uatskillelige vennene Lou og Andy.

Britisk komiserie (2004)
Originaltittel: "Little Britain", sesong 2
Produsert av BBC Three
Med Matt Lucas og David Walliams
Hjemmeside: http://www.bbc.co.uk/bbcthree/tv/littlebritain/index.shtml
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78


LENKER
  • http://www.bbc.co.uk/bbcthree/tv/littlebritain/index.shtml