Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 5. mars 2004 kl 23.15 Millionloddet

Skittentøyvask

Alison (Amanda Redman) og David Braithwaite (Peter Davidson) har mye de må ordne opp i seg imellom (Foto: ITV)
Alison (Amanda Redman) og David Braithwaite (Peter Davidson) har mye de må ordne opp i seg imellom (Foto: ITV)
Journalister jager familien Braithwaite som gale, og stadig flere familiehemmeligheter er allerede på trykk. Hvem er det som lekker informasjon til pressen?

Nå vet alle at Alison har vært utro med Davids bror, at Virginias kjæreste venter barn og at det var Charlotte som kjøpte det berømte vinnerloddet i lotto.

Frustrert far
Midt oppe i dette kaoset forsøker David febrilsk å redde de siste restene av ekteskapet sitt. Han har sagt at han vil de skal beholde barnet, selv om han vet det er Graham som er faren. Men kan han leve med denne vissheten?

Forelsket
Sarah blir stadig mer involvert i læreren sin, David. Det hun egentlig skulle gjøre var å spionere på ham, på oppdrag fra Megan, men det er blitt vanskelig nå. Spørsmålet er hvor lenge hun kan skjule den stormende forelskelsen.

Problemene topper seg når Alison finner ut at hun ikke lenger har dekning på kontoen.

Om serien
Familien Braithwaite er endelig tilbake på skjermen igjen med sine gleder og sorger. Utover våren viser NRK1 seks nye episoder om den ordinære forstadsfamilien som plutselig ble millionærer.

I første runde av "Millionloddet" vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker. Alisons ektemann David hadde også hemmeligheter, han var utro med sin sekretær Elaine. Hemmelighetene ble avslørt, og familien på fem flyttet til en stor villa hvor de begynte å leve livet som millionærer.

Når vi nå møter dem igjen, står utfordringene fortsatt i kø. Eldste datter Virginia er lesbisk og sliter med kjærlighetsproblemer, mellomste datter Sarah har giftet seg, skilt seg og fått en sønn – og yngste datter Charlotte mistrives på skolen. Alison og David må ta tak i ekteskapet sitt for alvor, etter utroskap på begges kant.

Britisk dramaserie fra YTV
Sesong 3
Originaltittel: At home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davidson, Sarah Smart, Sarah Churm og Keeley Fawcett
Pressekontakt: Elisabeth Burø, tlf: 23 04 98 32/93 04 66 97