Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 20. november 2013 kl 21.35 Lilyhammer

Forhandlinger


Frank ser seg nødt til å få tak i papirene som kan avsløre hvem han egentlig er, og drar til Oslo. Torgeir og Roar passer klubben mens Frank er borte.

Frank drar til Oslo for å spore opp ranerne som har fått tak i papirene som avslører hans egentlige identitet. Han kontakter Thomas Aune (Kyrre Haugen Sydness) som sitter i fengsel, og gjør en byttehandel. Det går ikke helt som planlagt, og Zlatan (Leo Ajkic) blir koblet inn. Han sier seg villig til å hjelpe med å finne ranerne mot en sum penger. Men kan Frank egentlig stole på Zlatan?

Roar og Torgeir har ansvaret for Flamingo mens Frank er borte, og de blir begge satt ut av spill når moren deres (Eva Fröhling) kommer på besøk med sin nye flamme, Stanley (Johannes Brost). Når Frank kommer tilbake til Lillehammer har brødrene vært slepphendte med både alkohol og penger – og Torgeir er opprørt over moren.

Om serien
I sesong 1, som ble sendt i 2012, så vi at Frank Tagliano (Steven Van Zandt), et tidligere medlem av New York-mafiaen, ble forflyttet til Lillehammer gjennom FBIs vitnebeskyttelsesprogram. Overgangen fra å være et fryktet og respektert mafiamedlem i New York til å bli innvandrer i Norge var ikke enkel, og Frank brukte sine gamle metoder med utpressing og bestikkelser for å komme seg opp i det norske bygdesamfunnet. Frank ble til slutt nattklubbeier.

Når vi går inn i sesong 2, går nattklubben Flamingo så det suser. Dessuten er Frank blitt pappa til et tvillingpar.

I likhet med sesong 1 av suksesserien «Lilyhammer», er sesong 2 skrevet av ekteparet Eiliv Skodvin og Anne Bjørnstad i samarbeid med hovedrolleinnehaveren Steven Van Zandt.

Med: Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Steinar Sagen, Tommy Karlsen, Robert Skjærstad, Momodou Lamin Touray, Fritjov Såheim, Henriette Steenstrup,Henrik Mestad, Marian Saastad Ottesen, Jon Øigarden, Silje Torp, Anne Krigsvoll, Frank Kjosaas, Leo Ajkic, Kyrre Haugen Sydness, Eva Fröhling, Johannes Brost m.fl.

Produsert av Rubicon for NRK 2013
Prosjektredaktør NRK: Tone C. Rønning
Manus: Steven van Zandt, Anne Bjørnstad, Eilif Skodvin
Regi: Simen Alsvik, Ole Endresen, Geir Henning Hopland
Presseansvarlig: Sarah Jordanson Fauske, Tlf: 41506747
TV-seere bes henvende seg til Publikumsservice tlf: 23 04 70 00