Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 5. august 2010 kl 19.55 En nesten perfekt guide til livet

Singellivets gleder


Sophie er 17 år og seriemonogam, og har derfor ikke testet gledene ved å være singel. Nå skal hun forsøke å nyte singellivet for første gang i sitt liv.

Til dette får hun gode råd fra tv-stjerne Jessica Fox som spiller Nancy i den populære, engelske serien Hollyoaks.
I tillegg får du en kjapp guide til hvordan du kan forandre og friske opp utseendet ditt på fem minutter, og AJ gir et lynkurs i hvordan du kan bli en fantastisk flørt.

Richard fra Manchester sliter med å skaffe seg deltidsjobb, men får verdifulle råd til søkerprosessen av Alex Wotherspoon, finalist fra jobbsøkerserien The Apprentice (Kandidaten på norsk) som gikk på BBC.

Om serien
Det er tøft å være tenåring. Kroppen forandrer seg, hormoner er i sving, det er et konstant eksamensstress og en kamp om lommepenger som ikke strekker til. På toppen av dette ligger et press om å ha de riktige klærne og se bra ut – på tross av at de fleste egentlig bare ønsker å henge ute med venner og slappe av.

Skuespiller, komiker og radioprater Reggie Yates har med seg stuntreporteren AJ Odudu, og sammen tilbyr de en guide til alt det tenåringer vil vite, men ikke vet hvem de skal spørre om.

På en informativ og underholdende gir de deg en guide til hvordan unge mennesker skal komme gjennom denne forvirrende tiden på best mulig måte. Hver episode tar fatt i nye temaer, og gjennomgår hvordan man skal gjennomføre, stå over og late som man har stålkontroll på det hele.


Britisk ungdomsserie i seks deler (2009)
Produsert av BBC/Outright distribution
Produsent: Cesca Eaton
Originaltittel: The almost perfect guide to life
Programledere: Reggie Yates og AJ Odudu
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf 91164716
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900