Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 25. september 2009 kl 22.10 Drømmen om et sex-palass

Bordellbyggeren Heidi Fleiss

Drømmen om et sexpalass
 Heidi Fleiss vil åpne et bordell for kvinner. (Foto: HBO Enterprises)
Drømmen om et sexpalass Heidi Fleiss vil åpne et bordell for kvinner. (Foto: HBO Enterprises)
Tidligere horemamma og Beverly Hills-dronning Heidi Fleiss har en drøm om å åpne et bordell for kvinner i den lille byen Crystal. Reisen fram mot målet ser du i kveldens dokumentar, "Drømmen om et sex-palass".

I denne bisarre og underholdende dokumentaren følger vi "madamens" utradisjonelle liv gjennom de siste årenes hendelser, og prosessen for å få oppfylt sin kontroversielle drøm.

Heidi Fleiss har tidligere hatt en lignende drøm, som den gang kostet henne dyrt da hun prøvde å tjene millioner på eksklusiv eskorteservice i Hollywood. Ti år og en fengselsstraff senere har Heidi en ny drøm hun vil gjennomføre i Nevada, der prostitusjon faktisk er lovlig. Hun ønsker å åpne det første lovlige bordellet med tilbud eksklusivt til kvinner i den lille byen Crystal.

Heidis "stud farm"
Heidi har sett for seg en stall full av villige kjekkaser som kan leies for å tilfredsstille enhver jentes fantasier. Men hva er sjansen for å kunne starte et slikt etablissement i et nabolag av vanlige borgere? Heidi opplever intens motstand fra lokalbefolkningen. Alt fra naboen i gata, lokale autoriteter i politikken, mannlige bordelleiere til lokale bareiere engasjerer seg i saken. Selv skylder hun på sin fortid som tidligere straffedømt, men det virker som lokalsamfunnet også misliker hennes ekstreme form for ekshibisjonisme og utradisjonelle framtoning.

Botox og papegøyer
Parallelt med planleggingen av bordellvirksomheten, blir vi kjent med flere sider av Heidi Fleiss. Hun har vært barnemester i sjakk og identifiserer seg med treet i favorittboka "The Giving Tree". Hun foretrekker å kjøre truck framfor Porsche, er svak for en spesiell type narkotika, og har hatt flere brystoperasjoner og botox-injeksjoner.

Hun forteller også at hun aldri hadde vært forelsket før hun møtte papegøyen Dalton hos sin eldre nabo Marianne. Dalton er en av Mariannes fugler i en enorm samling tropiske papegøyer, og vennskapet til den eldre nabodamen får betydning for planleggingen av bordellvirksomheten.

Programmet er sendt tidligere

Amerikansk dokumentar
Produsert av HBO Enterprises (2008)
Regi og produksjon: Fenton Bailey & Randy Barbato
Original tittel: Heidi Fleiss: The Would-be Madam of Crystal
Norske kommentarer ved Mona Grenne
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf 911 64 716/ 23 04 40 79
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900