Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 12. august 2004 kl 21.25 Niern: Se, han snakker!

En fremmelig baby i magen

Mollie har et forhold til sjefen sin, Albert, som er gift. Hun blir gravid, og oppdager til sin store overraskelse at i takt med at magen hennes vokser, begynner babyen å snakke til henne. Babyen lurer på hvor han er, og hva som skjer med ham.

Albert (George Segal) er glad for barnet, men nøler med å skille seg fra sin kone. Mikey, som babyen heter, fortsetter å vokse og flyter rundt i Mollies (Kirstie Alley) mage. Under en handlerunde med en venninne ser Mollie Albert med en annen kvinne. Hun blir rasende, og opphisselsen gjør at hun begynner å få rier. Mollie praier en drosje, og kommer i prat med sjåføren James (John Travolta). Vel framme på sykehuset oppstår det en misforståelse, James blir tatt for å være barnefaren , og han er med på fødselen.

James tilbyr seg nå og da å være barnevakt, og mens Mollie sover, tar han Mikey med seg for å besøke sin senile bestefar. Mikey, på sin side, benytter enhver anledning til å snakke med andre babyer og oppdager at de har "pappaer" som også tar vare på dem, ikke bare "mammaer". Mikey går ut fra at James er en sånn pappa.

Forviklingene blir etter hvert mange for den lille "familien". Blant annet dukker den ekte barnefaren plutselig opp, men han blir stoppet av en sjalu James. På gamlehjemmet skaper James’ bestefar problemer, Mikey forsvinner og kaoset er fullkomment.

Hva betyr alt dette for Mollie?

Amerikansk komedie fra 1989
Originaltittel: "Look Who’s Talking"
Regi Amy Heckerling
I rollene Kirstie Alley, George Segal, John Travolta, Mikeys stemme Bruce Willis, Mikey spilles av Jason Schaller, Jaryd Waterhouse, Jacob Haines og Christopher Aydon
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83