Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 22. september 2009 kl 23.15 Film: Bombay Dreams

Brevet som forandret alt

Ebba (t.h) og bestevenninnen Camilla drømmer om å dra til India. (Foto: Nordisk Film )
Ebba (t.h) og bestevenninnen Camilla drømmer om å dra til India. (Foto: Nordisk Film )
Ebba er en helt vanlig tenåringspike som går på svømming, henger ute med venninnene sine og er litt forelsket i Erik fra svømmeklubben. Men da hun en dag finner et brev som moren hennes har skjult for henne, forandres alt.

Brevet er fra hennes biologiske mor i India, og Ebba begynner i all hemmelighet å planlegge en utrolig reise sammen med sin beste venninne Camilla. De to drømmer om eksotiske palasser og dansende sjeiker og prinsesser. Men reisen til India blir ikke helt det eventyret jentene hadde sett for seg.

Debutant
Ungdomsfilmen "Bombay Dreams" handler i tradisjons tro om å søke sin identitet. Ebba er en 16 år gammel jente som vet hun er adoptert. Hun har aldri kjent sin indiske mor, og blir derfor sjokkert når hun oppdager at hennes biologiske mor lenge har forsøkt å komme i kontakt med henne.

Filmen er varm og underholdende om kjærlighet, drømmer og om å reise til India uten at ens mor finner ut av det. I tittelrollen finner vi Gayathri Mudigonda, som debuterer på filmlerretet i rollen som sjarmerende Ebba.

Svensk drama fra 2006
Originaltittel: Bombay Dreams
Regi: Lena Kobbel
I rollene: Gavathri Mudigonda, Nadine Kirschon, Sissela Kyle og Peter Dalle.
Pressekontakt: Silje Marie Lien, 23 04 41 01/975 25 287
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900