Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 31. oktober 2012 kl 21.30 Lydverket

Halloween spesial !


Bli med når Michael Jacksons verdensrekord blir forsøkt slått av et norsk metal-band, en gjeng zombier og litervis med falskt blod. Eva & the Heartmaker og Dreamon spiller live.

Kreativ om natta
Det stilles høye forventninger til den norske rapperen Dreamons debutalbum. Plata vil sannsynligvis være skrevet i sin helhet på nattestid. For Anthony Osumanu Vartdal, som han egentlig heter, jobber best når andre sover. Lydverket fulgte 22-åringen gjennom en hel arbeidsnatt.

Låta som dreper
Den ble bannlyst fra BBC radio og tolket av både Billie Holiday, Björk og Elvis Costello. "Gloomy Sunday" er kjent som den låta i musikkhistorien flest har valgt å ta livet sitt til. Vi gir deg historien bak "den ungarske selvmordslåta". Eva & the Heartmaker spiller "Gloomy Sunday" live.

Kan gotherne slå Jacko?
Gothminister har lenge drømt om å lage en storslagen konsert-dvd. Så han bestemte seg for å leie Rockefeller i to dager, og fylle stedet med gobliner, varulver, en seks meter høy demon og ikke minst en haug med statister utkledd som zombier. Målet: å slå Michael Jacksons Guinness-rekord for lengste musikkvideo.

Egenproduksjon 2012
Prosjektleder: Ellen Ramstad
Programleder: Asbjørn Slettemark
Presseansvarlig:Sarah Jordanson Fauske, tlf: 41506747
Publikum bes henvende seg til Publikumsservice