Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

P1 mandag 10. desember 2007 kl 18.40 Barnetimen for de minste

Superjul for de minste

Super-fredager, Julefiskotek, nisser, monstre, små jenter som kan alt, en ekstra julete DiscoDoris og Emil i Lønneberget står alle på desembermenyen i Barnetimen for de minste.
Super-fredager, Julefiskotek, nisser, monstre, små jenter som kan alt, en ekstra julete DiscoDoris og Emil i Lønneberget står alle på desembermenyen i Barnetimen for de minste.
Hver mandag i desember er det Julefiskotek i Barnetimen for de minste. Nisser, monstre, små jenter som kan alt, en ekstra julete DiscoDoris og Emil i Lønneberget står også på julemenyen.

Når det på mandagene i desember er Julefiskotek i Barnetimen for de minste er Fiskotekbollen er fylt opp med fisker som svømmer rundt med julesanger inni seg.

I Monstermat i desember møter du ikke bare skumle monstre! Det blir nemlig opptil flere besøk av nissen også - klarer han egentlig å få levert alle julegavene inne julaften? Eller blir han en monsterbæsj han også?

Super-fredager
Nina, Johanne, Henrik og Katja fra Barnas Superjul kommer på besøk til radiorommet på fredager! De arrangerer konkurranser, spiller sanger og besvarer store spørsmål som; hva er det beste med jul, hva betyr egentlig advent og lever egentlig nissen evig?!

Flere kjente og kjære julefortellinger står også på julemenyen for de minste lytterne. Lotta fra Bråkermakergata blir å høre, hvordan Pippi arrangerer juletrefest, vi skal være med å feire jul i Lønneberget og ikke minst skal vi høre hva som skjer når en hel bygd glemmer at det er jul!

Finn fram gløggen, pepperkakene og følg med på Barnetimen for de minste i hele desember!