Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 3. april 2008 kl 22.30 Halvseint talkshow

Norges rareste talkshow er tilbake!

Kaptein Felix får innsyn i Eli Hagens høye hår i Norges rareste talkshow. (Foto: NRK)
Kaptein Felix får innsyn i Eli Hagens høye hår i Norges rareste talkshow. (Foto: NRK)
Kaptein Felix og hans team er tilbake med en ny sesong av det animerte talkshowet "Halvseint". I fire episoder får vi enda mer galskap enn i forrige runde.

Eli Hagens hår har overlevd flere tiår med skiftende trender og moter. Nå har Norges høyeste hår fått nasjonalparkstatus, og som første tv-redaksjon får vi bli med på safari inn i Frp-keiserinnens luftige hårmanke.

Et annet nasjonalikon, fotballentusiast Arne Scheie, sover lite, men konsentrert. Vi blir med ham til sengs sammen med kommentatorkollega Espen Bredesen.

Dessuten besøker vi et helt spesielt høyfjellshotell, der rike nordmenn betaler tusenvis av kroner for å få lov til å vaske oppkast av nakne pakistanere.

Pellets og platesamarbeid
Videre i sesongen gjør vi et dypdykk i moderne krigføring, der hensynet til miljøet er like viktig som å drepe fienden. Forsvarsdepartementet presenterer pelletsraketter, pante-mineautomater og andre nyvinninger som skal gjøre Norge til verdensmester i miljøkrig.

"Livet lønner seg ikke" er den oppsiktsvekkende konklusjonen i en internasjonal undersøkelse av livskvalitet. Nordmannen bak rapporten tar ikke konsekvensene av sin egen forskning, men det gjør Fredrik Wandelpuup, som etter eget utsagn kan dø på kommando.

Superstjerne og superminister
Superstjerne Robbie Williams avslører platesamarbeid med superminister Erik Solheim. Superhelt Oberst Vigilante avslører supertalent i kriminalitetsbekjempelse. Og morgentrøtte går lysere tider i møte med banebrytende vekkemetoder fra Bærgersens Vekkesørvis.

Halvseint er Norges hyggeligste talkshow, med de mest uforutsigbare gjestene.

Produsert av NRK UNG
Produsent: Marius Hoel , 90949018
Pressekontakt: Karoline Berg, tlf 23049486/90108954
TV-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Les mer