Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 4. oktober 2005 kl 19.55 Kaoskontroll

Når bilen ikke får plass i garasjen…

Hilde Hummelvoll er på besøk hos Elin og Terje som trenger hjelp til å kvitte seg med ting (Foto: Monster Entertainment AS)
Hilde Hummelvoll er på besøk hos Elin og Terje som trenger hjelp til å kvitte seg med ting (Foto: Monster Entertainment AS)
"Kaoskontroll" fortsetter å hjelpe folk som trenger en skikkelig storopprydding. Denne gangen er Hilde Hummelvoll og Mads Moe på besøk hos Terje og Elin, som blant annet har en bil som lengter etter garasjen sin.

Terje er av den type mennesker som elsker uttrykket "kjekt å ha". Han sier aldri nei til et godt kjøp, og verktøy er blant hans absolutte favoritter. Bilen, stakkar, har ikke fått plass i den doble garasjen på flere år.

Spørsmålet er om Elin klarer å overtale Terje til å kvitte seg med noe i det hele tatt? Drømmen er igjen å kunne kjøre bilen inn i garasjen.

Om serien
I 10 programmer får folk hjelp med å få orden på hjemmet sitt. Alle deltakernes eiendeler ryddes ut, og plasseres i hagen. Gjennom programmet deles eiendelene inn i fire kategorier: det som skal beholdes, det som skal selges, det som kan gis bort og det som skal kastes. Prosessen er systematisk og effektiv.

Samtidig som sorteringen pågår, rykker Mads Moe og hans oppussingsteam inn, og pusser opp de aktuelle rommene.

Men "Kaoskontroll" er mer enn et oppryddingsprogram; gjennom ryddeprosessen dukker det opp gjenstander som bringer fram minner hos de medvirkende.

Produsert av Monster Entertainment AS
Programleder: Hilde Hummelvoll
Pressekontakt: e>1, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78