Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 10. november 2009 kl 21.30 Forbrytelsen 2

På leting i Sverige

Sarah Lund (Sofie Gråbøl) får en ny innfallsvinkel i etterforskningen. (Foto: Tine Harden)
Sarah Lund (Sofie Gråbøl) får en ny innfallsvinkel i etterforskningen. (Foto: Tine Harden)
Sarah Lund og Strange er i Sverige for å avhøre og sikre den eneste overlevende fra gruppen, utover Raben. Tilbake i København må Sarah flykte da hun oppdager at noen har montert sprengstoff i huset hennes.

Da Buch skaper kaos på Christiansborg i full offentlighet, har både statsministeren, forsvarsministeren og støttepartiet fått nok - og Buch forsøker å gå utradisjonelle veier.

Den øverste politiledelse og PST blander seg i etterforskningen, mens Lund blir oppmerksom på en ny mulighet.

Om serien
Den populære, danske krimserien "Forbrytelsen", som sist holdt seerne spent på pinebenken i 20 uker, er nå i gang med 10 nye episoder.

I en tid preget av terror blir en kvinnelig advokat funnet mishandlet og drept under svært spesielle omstendigheter. Jakten på gjerningsmannen blir omdreiningspunktet for en heseblesende triller som involverer Politigården, Christiansborg (det danske folketinget) og Forsvaret. Tre vidt forskjellige personer får plutselig avgjørende innflytelse på hverandres liv. Den ene er den tidligere assisterende kriminalsjef Sara Lund, den andre, den nyutnevnte justisministeren, Thomas Buch, og den tredje er en fengslet soldat og familiefar, Jens Peter Raben.

Sendt tidligere.

Dansk kriminalserie i 10 deler. 2009
Danmarks Radio (DR)
Manus: Torleif Hoppe, Michael W. Horsten og Søren Sveistrup
Regi: Kristoffer Nyholm
Med: Sofie Gråbøl, Nicolas Bro, Ken Vedsegaard, Mikael Birkkjær, Morten Suurballe, Preben Kristensen, Charlotte Guldberg, Stine Prætorius, Flemming Enevold m.fl.

Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900