Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 24. august 1999 kl 21.10 Toppmøte

Toppmøte

NRK1 tirsdag 24. august kl 21.10
Toppmøte (kommune- og fylkestingsvalget)

Kristin på parti med framtida

SV har en klar hovedsak i årets valgkamp. De vil spille på lag med framtida, og dermed barn og unge. Det er noe av det partiets leder, Kristin Halvorsen, skal snakke om i kveldens toppmøte med Grosvold og Teigene.

Kristin Halvorsen tok over ledervervet etter Erik Solheim i SV i 1997, og har ført partiet med stø hånd siden den tid. Likevel har det blitt både opp- og nedturer når det gjelder partiets oppslutning, men Halvorsen og SV går nå mot et kommunevalg der de vil gjøre seg gjeldende mange steder.

Kristin Halvorsen ble med i Sosialistisk Ungdom i 1982, og har siden hatt mange verv for partiet. Hun har sittet i hovedstyret, vært kvinnepolitisk sekretær og leder. I dag sitter hun på Stortinget i blant annet utenrikskomiteen, kontroll- og konsultasjonskomiteen, valgkomiteen og arbeidsordningskomiteen.

I tillegg til fanesaken om at de vil ivareta de unges interesser, har partiet flere hovedsaker. De jobber for en ny ungdomsskolereform, kamp mot forskjells-Norge, kollektivtrafikk og distriktspolitikk. Alt dette vil nok Halvorsen informere mer om i kveldens \"Toppmøte\", samtidig som hun må svare for seg.

Om programlederne
Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene har vært programledere sammen før. Sist var det Tv-aksjonen som hadde disse to rutinerte fjesene som frontfigurer.
Anne Grosvold har i disse dager startet opptakene på \"Bokbadet\", som hun har tatt over etter Eva Bratholm. Ingolf Håkon Teigene er som vanlig nyhetsanker i \"Dagsrevyen\".

NRK1 tirsdag kl 21.10

Egenprodusert valgsending fra Nyhetsdivisjonen
Programledere: Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene


Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18