Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 17. juni 2002 kl 22.35 På nett

Luce i 30-årskrise

Luce (Claudia Harrison).
Luce (Claudia Harrison).
Luce er nedfor, hun føler seg gammel og at livet står i stampe. Derfor vil hun at 30-årsdagen skal foregå i all stillhet.

Arbeidskameratene er av en helt annen oppfatning, og Luce blir overtalt til å komme på kontoret, hvor kollegene har stelt i stand et surprise-party.

For Luce blir fødselsdagen en påminnelse om hvordan livet hennes ikke går i den retning hun ønsker. Hun bekymrer seg ikke bare for Seethrus fremtid, men også sin egen. Nå er det på tide å bli voksen, og ikke minst å få barn.

Til tross for bekymringene bestemmer hun seg for å bli med på festen resten av gjengen overrasker henne med, og får uventet oppmuntring av Fran.

Også Deely hjelper Luce gjennom feiringen, men av og til kan sentimentalitet og alkohol være en farlig og uforutsigbar blanding...

Om ”På nett”
I ”På nett” (”Attachments”) møter vi en broket forsamling talenter som med et utrettelig pågangsmot arbeider mot samme mål, nemlig å gjøre Seethru til et oppegående internett-selskap med musikknyheter, anmeldelser og sladder som spesialiteter. Firmaet er avhengig av investorer, og kampen om penger og anerkjennelse er hard. Sentralt i personenes liv står kjærlighet, sex og intriger på kontoret.

I tilknytning til serien er det opprettet en nettside som reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som ”på liksom” har oppdatert siden. Her er det lagt ut artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned enkelte MP3-filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Sidene blir ikke lenger oppdatert etter at serien er avsluttet i England, men er fremdeles tilgjengelige.

Personene i Seethru:
Mike (Justin Pierre)
Luce (Claudia Harrison)
Fran (Poppy Miller)
Brandon (Iddo Goldberg)
Reece (William Beck).
Zoë (Romola Garai)
Jake (David Walliams)
Sophie (Amanda Ryan)
Yvonne (Sally Rogers)
Pat Deely (Karl Shiels)
Ren (Christine Entwisle)
Sacha (Indira Varma)
Kumari (Anjali Mya Chada)
Tyler (Indra Ove)

Britisk dramaserie
Originaltittel: Attachments (Serie 2)
Produsert av World Productions for BBC Two
Produsent: Tony Garnett
Regi: Tony Smith, Kenny Glenaan, Julian Holmes, Susanna White
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83LENKER
  • Mer om serien 
  • Seethrus egen nettside