Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 13. mars 2004 kl 19.55 Hvilket liv!

Familien Harper i farta igjen

Familien Harper er i farta igjen: Fra v: Janey (Daniela Denby-Ashe), Michael (Gabriel Thomson), Nick (Kris Marshall) mor Susan (Zoë Wanamaker) og far Ben (Robert Lindsay) (Foto: BBC)
Familien Harper er i farta igjen: Fra v: Janey (Daniela Denby-Ashe), Michael (Gabriel Thomson), Nick (Kris Marshall) mor Susan (Zoë Wanamaker) og far Ben (Robert Lindsay) (Foto: BBC)
Endelig er den hardt prøvede familien tilbake på norske tv-skjermer. Denne gangen er det særlig familiefaren, tannlegen Ben, som det går verst ut over.

NRK har tidligere sent to sesonger med denne britiske situasjonskomedien. I kveld er det Ben som har størst problemer. Den gamle hedersmannen Mr. Beamish som hadde praksis i samme bygning som Ben, er død, 82 år gammel. Ben får høre at den irriterende Roger Bailey planlegger å overta Mr. Beamish sitt kontor i etasjen over. Ben gjør hva han kan for å forhindre det.

Michael i militæret
Michael har vervet seg til sjøforsvaret, og tar treningen så alvorlig at han nekter å bli kalt "Mikey". Navnet passer ikke på en sånn hardhaus som ham. Tøffingen Michael har også installert sikkerhetssystem på utgangsdøren. Men da Bens forsøk på forbedringer resulterer i totalt strømbrudd, får Michaels image en alvorlig knekk.

Om serien
Familien Harper er en helt vanlig familie - men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael i huset, står prøvelsene i kø hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene også forplanter seg til tannlegekontoret.

I denne sesongen har imidlertid datteren Janey flyttet hjemmefra, og datteren til Bens fetter, Abi, har flyttet inn i det harperske hjem.


Britisk situasjonskomedie, serie 4
Originaltittel: "My Family"
Episodetittel: "Fitting Punishment"
I rollene: Robert Lindsay, Zoë Wanamaker, Kris Marshall, Daniela Denby-Ashe, Gabriel Thomson
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83