Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 20. april 2000 kl 21.50 De gode og de onde

De gode og de onde (t)


NRK2 torsdag 20. april kl 21.50
De gode og de onde (3:13)

Hvem stjal 1,8 mill. dollar?

Denne nye serien tar oss med inn i en kriminell underverden der det er vanskelig å skille de gode menneskene fra de onde. Elvis Maginnis, en eks-politimann som kommer fra en familie med kriminelle forbindelser, blir mistenkt for å ha stått bak et profesjonelt utført ran mot en pengetransport. Den maskerte banden har fått med seg 1,8 millioner dollar!

Elvis påstår sin uskyld, men blir tvunget til å bevise dette, både overfor politiet og overfor en farlig kriminell. Ranet ligner til forveksling en forbrytelse fra to år tilbake. Kusinen til Elvis og vennen Eddie Garibaldi ble den gang mistenkt for ranet, men politiet greide aldri å skaffe godt nok bevismateriale.

Representanter for den lokale underverden er også overbevist om at det nettopp er Elvis som står bak det nye ranet. Ikke så rart, for politiet finner ranernes klær i Elvis\' vaskemaskin. Nå vil disse karene ha en bit av kaka. Hvis det ikke Elvis blar opp en skikkelig pengesum, kan han vente seg en kule.

Eddie er i mellomtiden forsvunnet. Er det han som har begått ranet og deretter gått i dekning? Eller er det noen som har ekspedert Eddie en gang for alle?

Om serien
Elvis Maginnis befinner seg midt i mellom to verdener, og mer enn noe annet ønsker han å løsrive seg fra den kriminelle verden. Derfor starter han sitt eget vaskeri. Verken familien eller hans tidligere arbeidsgiver, politiet, vil imidlertid la ham være i fred, og stadig tester de hans lojalitet. Begge parter vil ha ham til å gjøre \"en siste jobb\", men den påståtte \"siste jobben\" dukker opp igjen og igjen. Det viktige for partene synes å være at Elvis har kontakter på begge sider av loven, og det gjør ham uunnværlig når det dukker opp problemer som ingen andre klarer å løse.

Elvis har to lojale venner som alltid står ved hans side. Den ene er sauehunden Reuben, den andre er den fyrige rødhårede Stella, vaskeriets butikksjef.

NRK2 torsdag kl 21.50

Bilde
Marcus Graham alias Elvis Maginnis har hovedrollen i \"De gode og de onde\". (Foto: Beyond Distribution)

Australsk dramaserie
Originaltittel: Good Guys and Bad Guys
I hovedrollen: Marcus Graham
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.