Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 13. januar 2000 kl 22.30 Ruby i møte med ...: Sandra Bullock og Drew Barrymore

Ruby i møte med ...: Sandra Bullock og D

NRK1 torsdag 13. januar kl 22.30
Ruby i møte med...


Sandra Bullock og Drew Barrymore

Gale, herlige Ruby Wax er ute på sprell igjen og har denne gangen kastet seg over Sandra Bullock og Drew Barrymore. Riktignok hver for seg. Sandra må servere på en kaffebar med rappkjefta Ruby, mens Drew må vise rompedans for seerne.

Sprelske kvinner dominerer sendetiden klokken 22.30 i kveld når Ruby Wax erobrer en hel kafeé med fantastiske Sandra Bullock på slep. De starter med en konkurranse seg i mellom om hvem som klarer å gape over DEN megahamburgeren. Deretter snakker de høylytt om Sandras Valentines-presang til kjæresten: hun har farget sin egen hjerteklipte \"dott\" rosa. Nå har de to vekket så mye oppmerksomhet at de likegodt kan ta på seg rosa uniformer og hvite forklær, og servere gjestene.
Som sagt så gjort. Det blir en ellevill seanse, hvor i hvert fall de mannlige trailersjåførene har det gøy bak bardisken og godtar Rubys nonchalante kasting av toast foran nesa på dem.

Dansende Drew
Men ikke nok med det. Det blir mer galskap når Ruby Wax invaderer Drew Barrymores kontorlandskap - også denne gangen med en diger hamburger i kjeften. Det første Ruby gjør er å få Drew til å vise sin tatoverte sommerfugl på magen, for så å gjøre henne oppmerksom på hvordan sommerfuglen vil se ut når hun en gang skal gå gravid. Ruby får også Drew til å røpe hvem det var som ga henne hasj første gangen, da Drew bare var ni år gammel. Så får vi en demonstrasjon på danseseanser fra Jamaica. En av Ruby, som lærte en erotisk dans av en jamaicansk prostituert, og en av Drew som var sanseløst beruset på Jamaica og fant en bestevenn som lærte henne både karaoke og ukjente dansetrinn.

NRK1 torsdag kl. 22.30

Bilder (via Scanpix/Internett)
Sandra Bullock og Drew Barrymore er gjester hos Ruby Wax i kveld


Innkjøpt underholdning
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Prosjektleder: Niels Bierge