Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 29. mai 2004 kl 17.15 Eldrebølgen

I kjærlighetens tegn

Ivar og Eva koser seg i finværet. (Foto: Annelise Jackbo)
Ivar og Eva koser seg i finværet. (Foto: Annelise Jackbo)
Kjærlighet og sex er også en del av en pensjonists hverdag. I kveldens program snakker noen av deltakerne i "Eldrebølgen" åpent om emnet.

De 12 drar på en høstlig strandtur i finværet og da går praten lett. Flere av dem deler sine tanker og historier om kjærlighet med hverandre. Senere på dagen bestemmer de seg for å ha temakveld om nettopp temaene kjærlighet og sex.

Det er søndag og det betyr også et nytt besøk av Sven Nordin. Etter nedturen mange opplevde etter forrige besøk er de fleste nå spent på hva han synes denne gangen. Det har skjedd en del med revyen i løpet av den siste uken, og de mener selv at de har fått til mye spennende og morsomt.

Om serien
Tirsdager, onsdager, torsdager og lørdager fram til sommeren blir det gjensyn med med våre venner i Eldrebølgen. De er til sammen 12 personer i alderen 62-74 år (i 2003). Alle har store ressurser. Og alle har en drøm de vil realisere.

Personene skal leve sammen i 10 uker på Solhov folkehøgskole, og må bli enige seg imellom om hvordan de skal organisere samlivet i denne perioden. Deres oppgave er å sette opp en teater/revy/cabaret-forestilling hvor de bestemmer alt selv. De skal sy kostymer, skrive manus, spille musikken og ha regien. Hele tiden følges de av NRK.

Programmene presenteres av Sven Nordin, som også er deltakernes teaterfaglige rådgiver. Og i løpet av tiden de tilbringer på Solhov Folkehøgskole, får de også besøk av flere andre norske komikere, skuespillere og gode hjelpere som seerne får møte i løpet av serien.

Da serien ble sendt første gang på NRK1 i fjor, fulgte gjennomsnittlig over 750 000 seere "Biggen", "Kri", Eva og resten av gjengen.


NRK Underholdning
Egenprodusert underholdningsserie i samarbeid med Dinamo Story
Programleder: Sven Nordin
Prosjektleder: Morten Johansen
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36/95 70 11 47
LENKER
  • http://www.nrk.no/eldrebolgen/