Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 22. februar 2001 kl 20.55 På nett

På nett (t)

NRK2 torsdag 22. februar kl 20.55
På nett (7:20)

Lucys nettflørt

I siste liten omgjør Mike sin beslutning om å bruke investorenes logo på Seethrus internettsider. Dette skremmer Luce, men hun støtter ektemannen fullt ut i kampen mot de mektige investorene Will og Yvonne. Samtidig er kontakten mellom Will og Luce blitt bedre - mye bedre...

Will og Luce tilbringer mer og mer tid sammen i møter med andre investorer, og en dag begynner de å kommunisere via internett. Tonen blir etter hvert svært flørtende. Begge to venter på svar fra potensielle investorer, og flørten blir er et pust i bakken for dem begge. Men ingen av dem hadde forventet at det skulle ende opp i et fullendt cyber sex- møte!

Om serien
I BBCs dramaserie \"På nett\" møter vi noen ungdommer i London som har startet Internett-selskapet Seethru. Deres spesialitet er musikknyheter, anmeldelser og sladder. Men først og fremst er dette en historie om opp- og nedturer, om vennskap og kjærlighet - og om friksjoner som setter samarbeidet på harde prøver. Primus motor for Seethru er Mike Fisher som har omgitt seg med en broket forsamling mennesker med utrettelig pågangsmot.

Det er Tony Garnett, britisk tv-dramas gudfar, som har produsert \"På nett\" (\"Attachments\").
I tilknytning til serien har Garnett samlet et team som har designet en webside. Siden reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som \"på liksom\" oppdaterer siden, og den er laget så troverdig den for utenforstående framstår som en vanlig webside.

Gå inn på adressen www.seethru.nrk.no og se selv! Her legges det fra uke til uke ut nye artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned MP3-filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Websiden legges ut fra den første episoden er gått på lufta.

NRK2 torsdag kl 20.55
Blir også sendt onsdag på NRK1
Britisk dramaserie
Originaltittel: Attachments
Produsert av World Productions for BBC
Produsent: Tony Garnett
Regi: Harry Bradbeer, Omar Madha, Julian Holmes, Kenny Glenaan
I rollene bl.a. Justin Pierre, Claudia Harrison, Iddo Goldberg, William Beck, David Walliams, Amanda Ryan, Sally Rogers
Nettsider:
http://www.world- productions.com/content/shows/attach/attach.htm (om serien) www.seethru.nrk.no (nettsiden som \"produseres\" i serien)