Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 1. mars 2005 kl 22.45 God morgen, Miami

Siste God morgen, Miami

NRK2 tar farvel med den skrullete gjengen i
NRK2 tar farvel med den skrullete gjengen i "God morgen, Miami". (Foto: Warner Bros. TV)
Det er farvel til USAs minst sette frokost-tv-program, "God morgen, Miami". Og det er meningen at Jake og Dylan skal gifte seg i løpet av sendingen.

Selv kunne Jake og Dylan godt tenke seg et lite og eksklusivt bryllup. Men i et krampaktig forsøk på å høyne seertallene, finner tv-sjefen ut at de skal gifte seg på direkten i frokost-tv.

Bryllupsspesial
Sendingen utarter i de grader til en bryllupsspesial at Dylan og Jake mister motet. Men vielse blir det likevel i programmet. Om enn ikke som tenkt...

Mulighetene er flere: Tv-sjef Frank har begynt å date moren til programleder Gavin, dessuten har det gått opp for Gavin at han virkelig elsker assistenten Penny, som i sin tur har oppdaget at hun venter barn med ham.

Om serien
"God morgen, Miami" er signert David Kohan og Max Mutchnick som også står bak den prisbelønte (Emmy) serien "Will & Grace". Hovedpersonen er en ung og lovende tv-produsent som påtar seg en utfordrende jobb: Å produsere USAs minst sette frokost-tv-show, nemlig "God morgen, Miami".

Produsenten heter Jake Silver og blir forelsket i og samboer med showets søte frisør, Dylan Messinger. Men hvor lenge vil forholdet vare? Lenge tydeligvis – Dylan er nå forfremmet til reporter i programmet.

Med på kjøpet får Jake en svært tidskrevende stab: en arrogant programleder, en selvopptatt medprogramleder, en ustabil værdame, egentlig nonne - og ikke minst en uselvstendig tv-sjef og hans late og nevrotiske assistent.

Amerikansk komiserie (2003)
Originaltittel: Good morning, Miami (sesong 2)
Kveldens episode: Three Ring Circus
Med: Mark Feuerstein, Ashley Williams, Jere Burns, Matt Letscher og Constance Zimmer
Produsert av: KoMut Entertainment Inc. i samarbeid med Warner Bros. International Television
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57 st