Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 13. oktober 2003 kl 20.05 Koht i kommunen

Kaffekos i Kaffegata

Christine Koht dekker lokalvalget i Åsnes kommune på sin egen måte. (Foto: Gunhild W. Magnor)
Christine Koht dekker lokalvalget i Åsnes kommune på sin egen måte. (Foto: Gunhild W. Magnor)
Christine Koht er svært aktiv i Åsnes, men selve valgkampen synes hun går litt treigt. Hun mener at det rett og slett bør være mer kos rundt valgstandene. Derfor går hun rundt i Kaffegata i Flisa for å finne ut hvilket parti som serverer den beste kaffen ved sin stand.

I kveldens episode kommer også selveste Carl I. Hagen på besøk, og nettopp Fremskrittpartiet ser ut til å gjøre et brakvalg i Åsnes.

Gøy på landet
Selve lokalvalget nærmer seg, og Koht gjør sin del av jobben som velger – hun forhåndsstemmer. Nå har hun fått tid til å bli bedre kjent med lokalpolitikerne, og i kveld blir vi med henne på bingo med Marit fra Senterpartiet og sauesanking med Kjell fra Fremskrittspartiet. I tillegg blir hun med bonden hun leier hos på potetplukking.

Om serien
NRKs Christine Koht har tilbrakt valgkampen i Åsnes kommune i Hedmark. Her følger hun partimedlemmene Erling og Bjørn i Norges Kommunistiske Parti (NKP), ordførerkandidat Marit i Senterpartiet (Sp), ordførerkandidat Bjørn Benny og tredjekandidat Unni i Demokratene, og ordførerkandidat Kjell i Fremskrittspartiet (Frp) gjennom valgforberedelsene. I tillegg tilbringer hun mye tid på Odd Henriksens konditori i Kaffegata i Flisa.

Dokusåpen sendes i fire deler, og i hver episode får Koht tips av valgforsker Frank Aarebrot om hva hun bør følge ekstra godt med på.

Produsert for NRK av Dropout Productions
Dokusåpe i fire deler
Programleder: Christine Koht
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252