Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 14. desember 2005 kl 20.05 Doktor Who

Fanger av tv-program

Billie Piper og Christopher Eccleston spiller henholdsvis Rose og Doktoren i Doctor Who (Foto: BBC)
Billie Piper og Christopher Eccleston spiller henholdsvis Rose og Doktoren i Doctor Who (Foto: BBC)
Doktoren våkner opp i Big Brother-huset, Rose er deltager i programmet "Det svakeste ledd" og kaptein Jack får en ekstrem make-over. Lite aner de om at de er fanget om bord på en spillstasjon der de samtidig må slåss for livet.

Selv om det å være deltager i et tv-program er skummelt nok, lurer langt verre utfordringer i kulissene. Mens Doktoren er med på en utstemming i Big Brother-huset, går det opp for ham at menneskeheten er fullstendig bedratt - og at undergangen nærmer seg med stormskritt.

Om serien
I den nye versjonen av kult-klassikeren "Doctor Who" møter vi Rose Tyler, spilt av tidligere popsanger Billie Piper. Da Rose møter en mystisk fremmed som kaller seg Doktoren, forstår hun raskt at livet aldri mer vil bli det samme. Faktisk står hele Jordens eksistens på spill, og det eneste håp om frelse ligger gjemt inni en helt spesiell blå boks.

Roses nye venn tilhører en utdøende rase, en såkalt "Time Lord", som reiser i tid og rom. Hvis Rose velger å reise med ham, vil hun kunne oppleve Jorden flere millioner år frem i tid samt møte fortidens storheter som Charles Dickens.

Underveis finnes liv og vesener merkeligere enn hun noen gang vil kunne forestille seg. Bare en ting er sikkert: Dette vil bli tidenes reise!

Britisk sci-fi drama (2005)
Originaltittel: Doctor Who
Kveldens episode: Bad Wolf
Produsert av: BBC
Med: Christopher Eccleston (Doktoren), Billie Piper (Rose), Steven Beckingham,
Corey Johnson, Anna-Louise Plowman, Bruno Langley, Nigel Whitmey
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 9918/988 588 80,LENKER
  • Les mer