Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 17. juli 2003 kl 19.35 Ungkarsreiret

Gutta på tur

Mike (Eddie Kaye Thomas) får besøk av skolekamerater i kveldens episode. (Foto: Warner Bros.)
Mike (Eddie Kaye Thomas) får besøk av skolekamerater i kveldens episode. (Foto: Warner Bros.)
Da Mike gikk på skolen, pleide han og kameratene å bryte mens de var nakne og rive av buksene til hverandre. Nå er gjengen samlet, og i pur glede gjenopptar de disse barnslige aktivitetene. Euans reaksjon er noe uventet.

Euan synes nemlig at Mike og kameratene oppfører seg som homser, noe som til å begynne med gjør Mike temmelig snurt. Overraskelsen er derfor stor når han og Euan observerer to av gutta i gjengen kysse hverandre…

Om serien
”Ungkarsreiret” følger livet til Euan, Mike, hans kjæreste Liz og deres kompis Chau, som jobber på en vietnamesisk restaurant rett over gata. Euan en glatt og sjarmerende brite med meget gode talegaver – spesielt i forhold til det annet kjønn. Han møtte sin amerikanske kompis Mike mens de begge studerte i England. Nå er de to glade ungkarene havnet i New York og skal ta fatt på voksenlivet. Skjønt, Mike har kjæreste – noe Euan syns er helt bortkastet når det finnes så mange vakre damer der ute.

Vi møter også deres nabo Status Quo, en berømt, urban rap-stjerne.

Serien er laget av produsentene Paul og Chris Weitz som også står bak filmene ”American Pie”, ”Nutty Professor II: The Klumps” og ”Antz”. Britiske Sean Maguire er kjent fra ”Østkantfolk”, og både Eddie Kaye og John Cho spilte i ungdomskomedien ”American Pie”.

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Off Centre, serie 2
Produksjon: Warner Bros. og Dream Works Productions
Regi: Mark Cendrowski, Gerry Cohen
I noen av rollene: Eddie Kaye Thomas (Mike Platt), Sean Maguire (Euan Pierce), Lauren Stamile (Liz Lombardi), John Cho (Chau Presley), Jason Winston George (Status Quo)
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36