Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 4. juli 2013 kl 22.15 The Paradise

Alt hva hjertet begjærer


Det handler om kjærlighet og ambisjoner i Storbritannias første varehus i viktoriatiden. I "The Paradise" møter vi en fargerik verden som tilrekker kunder med blonder og vakre kjoler. I sentrum av det hele lurer også en mørk hemmelighet.

Unge og ærgjerrige Denise får seg jobb som ekspeditrise i magasinets dameavdeling. Hun blir fullstendig beruset av det moderne, glamorøse miljøet. Men etter hvert opplever hun et dilemma i valget mellom å følge sitt hjerte eller sine ambisjoner. Valget kan føre til paradis – eller til undergang.

Mulighetenes verden
Denise Lovett gjør det hun kan for å tilpasse seg i den nye jobben i "The Paradise". Hun må navigere seg gjennom intriger, kjærlighetsaffærer og maktkamp. Hun får et godt øye til Moray, den karismatiske eieren, og Denise finner snart ut at hun kan bruke relasjoner til å nå langt i samfunnet.

Intriger fra første stund
Serien starter idet Denise ankommer byen hvor hennes onkel driver butikk. Hovedkonkurrenten befinner seg på andre siden av gata. I det eksklusive varehuset søker Denise lykken, og befinner seg under stadig vurdering av den strenge Miss Audrey.

Snart legger Denise merke til eieren, Moray. Men det faller ikke i god jord hos hennes kollega Clara, som har delt seng med ham, og heller ikke hos den velstående Katherine Glenddenning, som forventer et giftemål med den ambisiøse kjøpmannen.

"The Paradise" er basert på en roman av Emil Zola, og ble en av BBC mest sette dramaserier i 2012.

Britisk dramaserie fra 2012
Originaltittel: The Paradise
Produsert av BBC/Masterpiece
Med: Joanna Vanderham, Emun Elliot, Elaine Cassidy, Sarah Lanchashire, Patrick Malahide
Presseansvarlig: Aesha Ullah, tlf: 23 04 93 75, mobil: 414 14 653.
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, tlf: 815 65 900.