Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 18. august 2000 kl 21.00 Detektimen: Leos lov

Detektimen: Leos lov (t)


NRK1 fredag 18. august kl 21.00
Detektimen: Leos lov (8:8)

En narkolangers død

Narkolangeren Chic Krüger blir stukket i hjel i sin egen leilighet, og politisjef Leo Kress mistenker at det er flere involvert i drapet.

Chics kjæreste Jasmin ble like før mordet kidnappet av sine foreldre fordi de ville befri henne fra narkolangerens klør. Leo Kress spør seg derfor om Jasmins familie, inkludert broren Michael, kan ha noe med mordet å gjøre og setter i gang en intens sporjakt på åstedet.

Om serien
\"Leos lov\" er blitt den mest populære kriminalserien i Tyskland etter at Derrick tok farvel med tv-seerne. Hovedpersonen i serien er politisjef Leo Kress (Rolf Schimpf). Han leder en gruppe yngre detektiver som arbeider med de mest alvorlige og kompliserte kriminalsakene i München, og til stadighet er det nye mord og forbrytelser som skal oppklares.

Leo Kress har samme autoritet og intellekt som vi husker fra Derrick, og det er selvfølgelig ikke en eneste sak som forblir uoppklart når Kress leder etterforskningen.

Kress? nærmeste og beste kolleger i etterforskningsgruppen er Heymann (Michael Ande) og Richter (Pierre Sanoussi-Bliss), og når trekløveret er på forbryterjakt, er det ikke mange detaljer som går dem forbi.

NRK1 fredag kl 21.00

Bilder
1. Chic Krüger (Hans-Georg Panczak) og hans kjæreste Jasmin Burg (Annett Renneberg).
2. Er Ludwig Burg (Werner Schnitzer) involvert i mordet på sin datters kjæreste? (Foto: ZDF)

Tysk kriminalserie
Originaltittel: Der Alte
I hovedrollene: Rolf Schimpf, Michael Ande, Pierre Sanoussi-Bliss
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18