Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 24. april 2007 kl 20.05 Sommer på Saltön

Romantikken blomstrer

Johanna (Ulla Skoog) og Blomgren (Tomas von Brömssen) ser ut til å ha funnet tonen. (Foto: Bo Håkansson)
Johanna (Ulla Skoog) og Blomgren (Tomas von Brömssen) ser ut til å ha funnet tonen. (Foto: Bo Håkansson)
Det er romantikk og varme følelser på alle kanter på Saltön for tiden. Både Johanna, Emily og Sara er opplever kjærligheten.

Johanna har sagt opp jobben på fabrikken og begynt i tobakksbutikken til Blomgren. Romantikken ser virkelig ut til å blomstre for de to.

Også for Emily ser det bra ut, og hun vil gjerne feire en romantisk midtsommer med Ragnar. Likevel vet hun ikke helt om hun om hun tør å ta sjansen på et forhold med Ragnar. For er ikke dette litt for godt til å være sant? Og kan hun egentlig stole helt på ham?

Også for Sara og MacFie blomstrer kjærligheten. For Kristina derimot er det slutt på de varme følelsene. Hun har bestemt seg for å forlate fabrikkeier Månsson etter hans raseriutbrudd.

I kveldens episode får vi vite at det er noen på Saltön som har vunnet en milliongevinst i Lotto! Hvem?

Om serien
Sommer på Saltön er en stemningsfull og rolig serie, som på tradisjonelt vis forteller om vanlige og uvanlige mennesker i det lille kystsamfunnet. Serien starter med at vi møter Sara (Hanna Bogren), en ung enke fra storbyen. Hun har fått seg jobb på den lille kroen på Saltön der hun har bestemt seg for å begynne et nytt liv. Forberedelsene til den store midtsommerfesten er akkurat i gang da Sara ankommer.

Hun kommer umiddelbart i kontakt med de fargerike innbyggerne, og dem er det mange av: den eksentriske og mystiske birøkteren MacFie (Per Myrberg) som bor alene, den dystre tobakkshandleren Blomgren (Tomas von Brömssen) og hans korpulente kone Emily (Anki Larsson) som bare lengter etter et nytt liv og en ny kropp.

På Saltön lever også den kjærlighetssyke Johanna (Ulla Skoog) som bor sammen med sin sønn, hermetikkprodusenten Månsson (Jan Holmquist) og hans unge kone Kristina (Lisa Werlinder). Kristina angrer på det livet hun har begitt seg inn på.

Programmet er sendt tidligere.

Svensk dramaserie (2004)
Originaltittel. Saltön
Produsert av: SVT
Med: Tomas von Brömssen, Ulla Skoog, Anki Larson, Hanna Bogren, Per Myrberg, Anders Nyström, Lena Brogren, Jan Holmquist og Lisa Werlinder.
Regi og manus: Carin Mannheimer
Pressekontakt: Anna-Marie Normann , tlf 23 04 78 53/907 75 758


LENKER
  • Les mer