Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 14. oktober 2010 kl 21.35 Prinsesser på sjekker'n

På kongelig hjemmebane


Vi er kommet til veis ende i "Prinsesser på sjekker’n", og prinsessene reiser tilbake til sine hjemland. Endelig får de vist sine utkårede hvordan de egentlig lever.

Xenia tar med seg sin utkårede Elliot til Tyskland, for å finne ut av om kjærligheten kan blomstre mellom dem på kongelig hjemmebane. Aaliya har med seg Emma fra Essex til India for å vise henne sitt ekte liv.

Prinsesse Sheillah har med seg sin kjære Paul hjem, men vil han takle den kongelige livsstil?


Om serien
Tre single prinsesser fra ulike deler i verden kommer til England for å finne sin drømmeprins og forhåpentligvis ta ham med tilbake til sine hjemland. For at jentene skal være sikre på at kjærligheten er ekte, skjuler de sin virkelige identitet.

Uten sin tjenerstab skal jentene for første gang klare seg på egenhånd. Sammen skal de bo i et hus i Essex, med hver sin vanlige jobb, henholdsvis i frisørsalong, på cafè og i cricket-butikk.

I løpet av fire episoder får vi se hvordan prinsessene lever i en verden helt fjern fra deres vanlige liv der tjenere og makt er stikkord. Vil de klare å løsrive seg fra faste mønstre og til slutt finne sin drømmeprins?


Britisk dokumentarserie i 4 deler (2010)
Originaltittel: Undercover Princesses
Produsert av All3Media for BBC
Pressekontakt: Nathalie Sprustlf: 90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte: Publikumsservice Publikumssevice, tlf: 815 65 900