Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 5. mai 2006 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Jubileum i Beat for beat

Odd René Andersen, Hege Saugstad, Ivar Dyrhaug, Jorun Erdal og Trond-Viggo Torgersen jubilerer i Beat for beat i kveld. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Odd René Andersen, Hege Saugstad, Ivar Dyrhaug, Jorun Erdal og Trond-Viggo Torgersen jubilerer i Beat for beat i kveld. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I kveld blir det gjensyn med program nummer 100 hvor Ivar Dyrhaug har invitert noen favoritter som har vært med både to og tre ganger tidligere. De heter Trond-Viggo Torgersen, Jorun Erdal, Odd René Andersen og Hege Saugstad.

Allsidige Trond-Viggo Torgersen trenger neppe nærmere introduksjon. Det gjør kanskje heller ikke hans makker i kveld, Jorun Erdal. Hun er en sangglad artist som har jobbet med blant andre Øyvind Blunck og Hege Schøyen og i Melodi Grand Prix-sammenheng.

De to stiller på lag mot Odd René Andersen og Hege Saugstad. Odd René er med for tredje gang i kveld, - og ikke uten grunn. Hans stemmeprakt har gjort ham til en favoritt hos mange seere, inkludert programlederen.

Hege Saugstad opererer i flere musikalske genre. Hennes hjertebarn er lavmælte jazz/popballader basert på hennes egne norske tekster. I tillegg kan hun levere litt råere saker, som i Hege Saugstad Band som har et noe mer blues- og soulpreget repertoar.

Programmet er sendt tidligere.

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf 23 04 72 36/95 70 11 47

Vises også i Nett-TV.

LENKER
  •