Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 5. mai 2004 kl 17.15 Eldrebølgen

Randis skjønnhetstips

Thor Howard Helland er bekymret for helsen sin, og vil kutte ut røyken. (Foto: Annelise Jackbo)
Thor Howard Helland er bekymret for helsen sin, og vil kutte ut røyken. (Foto: Annelise Jackbo)
Randi Nesvik er opptatt av å ta seg godt ut for omverdenen, og i dag får vi ta del i noen av hennes triks.

Randi demonstrerer sin daglige make-up før frokost. Hun skal inn til bygda for å spille lirekasse, som er hennes store fritidsgeskjeft.

Deltakerne begynner så smått å komme i gang med arbeidet til revyen. De deler seg inn i grupper og viser hverandre litt av det de kan.

Thor Howard Helland er eldstemann i flokken på 12, på 74 år. Han sliter med helsa, og bestemmer seg for å slutte og røyke.

Om serien
Tirsdager, onsdager, torsdager og lørdager fram til sommeren blir det gjensyn med med våre venner i Eldrebølgen. De er til sammen 12 personer i alderen 62-74 år (i 2003). Alle har store ressurser. Og alle har en drøm de vil realisere.

Personene skal leve sammen i 10 uker på Solhov folkehøgskole, og må bli enige seg imellom om hvordan de skal organisere samlivet i denne perioden. Deres oppgave er å sette opp en teater/revy/cabaret-forestilling hvor de bestemmer alt selv. De skal sy kostymer, skrive manus, spille musikken og ha regien. Hele tiden følges de av NRK.

Programmene presenteres av Sven Nordin, som også er deltakernes teaterfaglige rådgiver. Og i løpet av tiden de tilbringer på Solhov Folkehøgskole, får de også besøk av flere andre norske komikere, skuespillere og gode hjelpere som seerne får møte i løpet av serien.

Da serien ble sendt første gang på NRK1 i fjor, fulgte gjennomsnittlig over 750 000 seere "Biggen", "Kri", Eva og resten av gjengen.

NRK Underholdning
Egenprodusert underholdningsserie i samarbeid med Dinamo Story
Programleder: Sven Nordin
Prosjektleder: Morten Johansen
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36/95 70 11 47


LENKER
  • www.nrk.no/eldrebolgen