Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 13. september 1999 kl 19.35 Mister Bean på rom 426

Mister Bean på rom 426 (t)

NRK1 mandag 13. september kl 19.35
Mister Bean på rom 426

Mister Bean på rom 426

Mr. Bean vil unne seg et opphold på et trivelig hotell ved kysten. Naturligvis oppstår det en del situasjoner før han kommer så langt som til rommet sitt, rom 426.
Vel inne på rommet begynner han å pakke ut. \"Teddy\" får fjernet bindet for øynene, bildet av Shirley Bassey henges over sengen og diverse andre hjemmekoselige bilder henges rundt på veggene. Mr. Bean hamrer og banker til stor sjenanse for de andre gjestene.
Men Mr. Bean er såre fornøyd med seg selv, og bestemmer seg for å ta et bad. Han utstyrer seg med håndkle, badebørste og badeand - men hvor er badeværelset? En vegg er ingen hindring for mr. Bean....
Etter et måltid østers i spisesalen får Mr. Bean mareritt om natten. Han kaldsvetter og tar av seg pysjen. Høy musikk fra naborommet plager ham. Han går ut av rommet for å klage. Døren til hans eget rom smekker igjen og der står han - naken.
Mr. Bean på hotell er en kaskade av komiske situasjoner og regnes som en av de store klassikerne til Rowan Atkinson, komikeren som har gitt liv denne utrolige skikkelsen.

NRK1 mandag kl. 19.35
Tidligere sendt 25.4.97

Innkjøpt underholdning
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Prosjektleder: Niels Bierge