Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 25. november 2009 kl 23.00 Film: Pusher 2

Dansk uro, uhygge og angst

Pusher 2: Tonny (Mads Mikkelsen) er en tøff kriminell som ønsker å endre livet sitt. Men det er lettere sagt enn gjort. (Foto: NWR Productions)
Pusher 2: Tonny (Mads Mikkelsen) er en tøff kriminell som ønsker å endre livet sitt. Men det er lettere sagt enn gjort. (Foto: NWR Productions)
Tonny er løslatt fra fengselet – igjen. Denne gangen har han bestemt seg for å ta rev i seilene og endre livet sitt, men det er lettere sagt enn gjort. Den onde sirkelen er det ikke lett å bryte…

I den første filmen i denne serien ble langeren Frank tystet på av vennen Tonny, sønnen til en beryktet veteran innen det kriminelle miljøet i København, "Smeden". Han driver sitt bilverksted/eksportfirma med hard hånd, sammen med lillebroren Røde.

Tonny får etter løslatelsen endelig overtalt faren til å ta ham tilbake i folden og la ham begynne i firmaet igjen, som biltyv. Dette til tross for at faren er klar over at ved å ta ham inn i varmen igjen risikerer han at hele hans kriminelle virksomhet kan gå over styr.

Tonny oppdager også at han er blitt pappa og han blir involvert i en handel med sin gamle venn Kusse Kurt. Dermed tårner problemene seg opp. Handelen går helt galt, og plutselig står Tonny igjen med Kurts gjeld.

Og for sent oppdager han at gjelden er til den farligste gangsteren på Amager – sin egen far.

Filmen er sendt tidligere.

Dansk action fra 2004
Regi: Nicolas Winding Refn
Produksjon: NWR Productions
Med Mads Mikkelsen, Leif Sylvester, Anne Sørensen, Øyvind Hagen-Traberg og Kurt Nielsen.
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no