Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 26. mars 2004 kl 23.15 Millionloddet

Hemmeligheter og løgner

Alison (Amanda Redman) overbeviser ingen når hun påstår at hun er ferdig med Graham (Ray Stevenson) (Foto: ITV)
Alison (Amanda Redman) overbeviser ingen når hun påstår at hun er ferdig med Graham (Ray Stevenson) (Foto: ITV)
Det har etter hvert blitt helt umulig å holde på hemmeligheten om hvem som er faren til Alisons baby. Nå er hele familien Braithwaite klar over skandalen, og det er ingen som takler det særlig bra.

Stemningen er særdeles dårlig rundt frokostbordet dagen etter den katastrofale begravelsen. David er på nippet til å tippe over, og Alison kan ikke la vær å minne ham på at det var han selv som røpet hemmeligheten for broren.

Presset
Graham lar ikke farskapet gå upåaktet hen. Han har sterke intensjoner om å være en del av både Alison og det kommende barnets liv. Men presset fra Graham og David blir snart for mye for den høygravide Alison.

Samtidig føler Virginia seg tvunget til å ta et oppdrag for Megan. Hun trenger pengene, og Tamsin trenger ikke å få vite noe. Men å holde på hemmeligheter ser ikke ut til å fungere i denne familien.

Om serien
Familien Braithwaite er endelig tilbake på skjermen igjen med sine gleder og sorger. Utover våren viser NRK1 seks nye episoder om den ordinære forstadsfamilien som plutselig ble millionærer.

I første runde av "Millionloddet" vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Hemmeligheten ble til slutt avslørt, og familien på fem flyttet til en stor villa hvor de begynte å leve livet som millionærer.

Når vi nå møter dem igjen, står utfordringene fortsatt i kø. Eldste datter Virginia er lesbisk og sliter med kjærlighetsproblemer, mellomste datter Sarah har giftet seg, skilt seg og fått en sønn – og yngste datter Charlotte mistrives på skolen.

Alison og David må ta tak i ekteskapet sitt for alvor, etter utroskap på begges kant.

Britisk dramaserie fra YTV
Sesong 3
Originaltittel: At home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davidson, Sarah Smart, Sarah Churm og Keeley Fawcett
Pressekontakt: Elisabeth Burø, tlf: 23 04 98 32/93 04 66 97