Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 8. mars 2004 kl 21.30 Faktor: Atle goes to Hollywood

Kroppsdesigner for stjernene

Norske Atle Hoff har gjort stor suksess som kroppsdesigner i Hollywood.
Norske Atle Hoff har gjort stor suksess som kroppsdesigner i Hollywood.
Odelsgutten Atle Hoff forlot lille Spydeberg i Østfold for å søke lykken som danser i USA. Nå er han bodydesigner for stjerner i Hollywood. Med sitt egenutviklede treningskonsept er han ettertraktet på de hotteste helsestudioene i Los Angeles.

- Å komme fra en liten småby som Spydeberg og plutselig befinne seg i Hollywood… Det er jo bare… Wow, hva skjedde? sier Atle, mens han cruiser rundt i sin cabriolet med californiaskilter. Med turistvisum på tre måneder og uten noen konkrete planer forlot han bondegård i Østfold, på jakt etter suksess som danser i USA.

"The American Dream"
Suksess fikk han også til slutt, men veien dit var lang og kronglete – fra å måtte klare seg på gata i Los Angeles, til å stå på scenen med danselegender som Michail Barysjnikov. Nå livnærer han seg som bodydesigner på et av de hotteste fitness-studioene i Hollywood, der stjernene trener jevnlig.

Personlig trener for stjernene
Etter kort tid fikk Atle et godt rykte, og ble svært ettertraktet som personlig trener. Blant annet har han hatt privattimer med Cindy Crawford – supermodellen som selv er et ikon innen fitness og har en egen treningsvideo. – Tidligere var tanken på å trene celebrities, begynner Atle og gliser. – Jeg tenkte på navnet, og jeg hadde lest masse om Cindy hjemme i Norge. Men med en gang jeg er der, tenker jeg ikke på det i det hele tatt. Da er hun en hvilken som helst person, og jeg er der for å trene henne. Det er helt profesjonelt.

Basert på ballett
Atles treningskonsept er basert på hans erfaringer som danser. – Jeg bryter balletten ned i små deler som man gjentar mange ganger for å få en perfekt kropp. Og det er det jeg skaper: Perfekte kropper i Hollywood! ler Atle. – Du får en dansers kropp, men du slipper tyve år på scenen. Du tar snarveien i Atle Hoffs Hard Core Body-klasse!

Om "Faktor"
"Faktor" er en serie egenproduserte dokumentarer som våger å ta standpunkt, med en nær og personlig fortellerstil. Med mennesket i fokus ønsker "Faktor" å gi tilstedeværelse og sette enkeltmennesket inn i en større sammenheng.

Innkjøpt dokumentar
Programskaper: Tone Sæbø og Cathrine Svae-Johansen
Prosjektleder: Cathrine Wik
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
LENKER
  • Hjemmeside