Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 23. mai 2009 kl 23.20 Nattkino: Evig din

Den eneste rette

Faith (Marisa Tomei)  og Peter (Robert Downey Jr.) møtes ved en tilfeldighet i Italia. Begge leter etter sin sjelevenn. (Foto: NRK)
Faith (Marisa Tomei) og Peter (Robert Downey Jr.) møtes ved en tilfeldighet i Italia. Begge leter etter sin sjelevenn. (Foto: NRK)
Den evige romantikeren med det passende navnet Faith, har ventet hele sitt liv på å møte sjelevennen sin. Navnet hans fikk hun for mange år siden av en synsk dame. Nå drar hun ut i verden for å finne ham.

Læreren Faith Corvatch (Marisa Tomei) lever livet sitt i den tro at det er skjebnebestemt at hun skal dele livet sitt med en mann ved navn "Damon Bradley". Likevel er hun forlovet og skal gifte seg med en annen.

Bare dager før bryllupet får hun en telefon fra en venn av sin forlovede. Navnet? Jo, det er Damon Bradley. Denne Damon er på vei til Venezia og Faith får det for seg at hun må prøve å møte denne mannen før det er for sent.

Ut på tur
Hun får med seg sin svigerinne og beste venn Kate (Bonnie Hunt), og sammen drar de til Italia. Der møter Faith en annen mann. Han heter Peter (Robert Downey Jr.) og vet umiddelbart at Faith er hans sjelevenn. Det eneste som står igjen er å overbevise henne om det samme.

Amerikansk romantisk komedie 1994
Originaltittel: Only You
I rollene: Marisa Tomei, Robert Downey jr, Bonnie Hunt, Fisher Stevens, Billy Zane, Adam LeFevre m.fl.
Regi: Norman Jewison.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900