Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 5. november 1999 kl 23.15 Familien McCallister

Familien McCallister (t)


NRK1 fredag 5. november kl 23.15
Familien McCallister (3:9)

Bobby får problemer

Bobby er frustrert etter at han har fått vite at mannen som forsøkte å drepe han i forrige episode, er en beskyttet informant for FBI. Når han fortrolig forteller partneren Damiana om dette, prøver hun å trøste han med et kyss.
Damianas forføringsforsøk mislykkes, og naturlig nok skaper dette en usynlig vegg mellom de to. Bobby vil prøve å rette opp igjen forholdet og bestemmer seg for å prate med Damiana.
Eileen skjønner at noe er galt med Amanda når hun flytter til søsteren Fiona for en periode. Amanda har bestemt seg for å ta abort, men Kevin vil ikke gi opp forsøket på å få lillesøsteren til å beholde barnet.
Ikke nok med at Kevin har sitt å stri med på hjemmefronten. Nå føler han seg også truet i jobben når en eksentrisk prest dukker opp i hans menighet.

Om serien
I denne fredagsserien \"Familien McCallister\" møter vi fem voksne søsken i deres lokalmiljø, Hell\'s Kitchen i New York. De tre brødrene og to søstrene har helt forskjellige ambisjoner i livet, og det setter deres samhold stadig på prøve.
Familielivets mange fasetter og det innfløkte samspillet mellom de ulike familiemedlemmene er skarpt observert av Emmy Award-vinner John Wells i denne amerikanske dramaserien.
De fem søsknene som kommer fra en irsk, katolsk arbeiderklassefamilie møtes hver søndag rundt middagsbordet hjemme hos foreldrene. Familiens ubestridte overhode, den strenge og stolte Simon McCallister, og hans sympatiske kone Eileen krever fremdeles respekt fra sine voksne barn - og får det.

NRK1 fredag kl 23.15

Bilder (via Scanpix/Internett)
Mamma Eileen (f.v.) (Jill Clayburgh) skjønner at noe er galt når Amanda (Bonnie Root) flytter til storesøster Fiona (Charlotte Ross). (Foto: Warner Bros)

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Trinity
I hovedrollene: John Spencer, Jill Clayburgh, Kim raver, Sam Trammell, Justin Louis og Tate Donovan
Produsert av John Wells
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18