Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 9. september 2009 kl 21.25 Film: Morder uten minne

Farlig allianse

Etterforskerne Vincke (Werner De Smedt) og Verstuyft
  (Koen De Bouw) blir satt til å etterforske mordet på en sivil tjenestemann. De flettes inn i et nett av intriger, og ender opp i sentrum av en politisk maktkamp. (Foto: MMG)
Etterforskerne Vincke (Werner De Smedt) og Verstuyft (Koen De Bouw) blir satt til å etterforske mordet på en sivil tjenestemann. De flettes inn i et nett av intriger, og ender opp i sentrum av en politisk maktkamp. (Foto: MMG)
En detektivduo skal etterforske drapet på en sivil tjenestemann. I en annen del av byen er en torpedo i ferd med å miste hukommelsen. Helt uventet blir de tre allierte i sentrum av en politisk maktkamp.

En viktig sivil tjenestemann blir drept, og politiet i Antwerpen setter sine beste etterforskere, Vincke (Koen De Bouw) og Verstuyft (Werner De Smedt), på saken. Sporene peker mot en torpedo ved navn Angelo Ledda (Jan Decleir).

Maktkamp
Ledda synes det blir stadig vanskeligere å utføre oppdragene han får; han viser tegn til alzheimer. Etter hvert skjønner han at han er en del av en politisk maktkamp.

Vincke og Verstuyft roter seg inn i et spindelvev av intriger, mens de jobber for å motvirke at flere drap skjer. Skjebner flettes inn i hverandre, og brått står de sammen med Ledda om å eliminere Antwerpens undergrunnsnettverk.


Belgisk thriller fra 2003
Produsert av MMG
Regi: Erik Van Looy
Manus: Carl Joos, basert på en roman av Jef Geeraerts
Originaltittel: De Zaak Alzheimer
I rollene: Koen De Bouw, Werner De Smedt, Jan Decleir, Jo De Meyere
Pressekontakt: Mette K. Skjong , tlf: 23 04 20 33/90 18 38 38
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice , tlf 815 65 900