Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 19. januar 1999 kl 21.00 Helt Harry!

Helt Harry! (t)

NRK2 tirsdag 19. januar kl 21.00
Helt Harry! (1:6)

Et herlig persongalleri!

Den britiske komikeren Harry Enfield byr på en runde med humor av beste klasse. Vi møter blant andre ekteparet Wayne & Waynetta Slob, Tim som er en hyggelig fyr, men helt i tåka, og to gamle grinebitere.
Den pertentlige, men utrolig irriterende fyren som vet alt best, er også med. Han driver alle og enhver til vanvidd med sitt evige \"vi gjør ikke sånn, gjør vi vel?\"
Å si at paret Wayne & Waynetta befinner seg aller nederst på den sosiale rangstigen er et \"understatement\". De traff hverandre som 17- åringer, og siden har alt bare gått nedover. Kathy Burke er \"Mrs. Slob\". I kveld opplever de sin tiårskrise.
De to gamle grinebiterne er både stygge og slemme, mens de to gamle damene har lagt sin elsk på unge menn....

Flere figurer
I løpet av serien på seks programmer vil vi også møte bilmekanikerne Lee og Lance - to typer vi neppe ville ha kjøpt bruktbil av. De går heller ikke av veien for å \"fikse\" andre ting, som rørleggerarbeid for eksempel.
Kevin the Teenager er ikke fra en annen planet, det bare virker sånn og smårollingene Lulu (18 måneder) og Harry (3 år) er enhver mors skrekk. Vi møter også \"den lille mannen\" som absolutt alt hender med - og de to sjølgode brødrene George og Frank.

NRK2 tirsdag kl 21.00
Tidligere sendt NRK1 14.11.97

Bilde
Wayne & Waynetta. (Kathy Burke og Harry Enfield). (Foto: Simon Farrell)

Originaltittel: Harry Enfield & chums

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling, Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83