Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 10. desember 2008 kl 21.40 Film: Mistenkt

Døvstum og mistenkt for mord

Den døvstumme Vietnam-veteranen Carl Anderson (Liam Neeson) blir beskyldt for mord. Forsvareren Kathleen Riley (Cher) tror han er uskyldig (Foto: Columbia TriStar)
Den døvstumme Vietnam-veteranen Carl Anderson (Liam Neeson) blir beskyldt for mord. Forsvareren Kathleen Riley (Cher) tror han er uskyldig (Foto: Columbia TriStar)
En høyesterettsdommer tar sitt eget liv, og like etterpå blir en kvinne funnet død på bredden av Potomac-elven. Carl Anderson, en døvstum og hjemløs Vietnam-veteran, blir tiltalt for mordet på kvinnen.

Den overarbeidede offentlige forsvareren Kathleen Riley blir satt på saken, og selv om alt tyder på at hennes klient er skyldig, blir hun mer og mer overbevist om det motsatte. Kathleen får støtte fra et av jurymedlemmene, Eddie Sanger, som foretar sin egen etterforskning og gir henne nye spor i saken.

Kathleen frykter beskyldninger om samrøre med juryen, men dette stopper ikke Eddie og Kathleen i å forelske seg i hverandre.

Etter hvert kommer flere bevis til overflaten, bevis som har ledetråder fra Washingtons underverden til høyeste regjeringsnivå. Og jo nærmere hun kommer sannheten, desto større grunnn har hun til å frykte for sitt eget liv.

Filmen er sendt tidligere.

Amerikansk thriller (1987)
Originaltittel: "Suspect"
Med Cher (Kathleen Riley), Dennis Quaid (Eddie Sanger), Liam Neeson (Carl Anderson), Joe Mantegna, John Mahoney og Philip Bosco
Regi: Peter Yates
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf: 23 04 78 53
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no